Sport voor studenten: Korfbal

Geplaatst op: 17 augustus 2017

 

Speciaal voor studenten hebben diversen (sport)verengingen uit de gemeente 's-Hertogenbosch aanbod voor studenten. Vaak tegen een gereduceerd tarief, in een speciaal team of op aangepaste trainingstijden. Meer over sport voor studenten >>

Korfbal
Wij, Kv RoDeBo, bieden jullie de mogelijkheid om twee keer in de week mee te trainen met onze senioren. Wil je eens een nieuwe sport proberen of heb je altijd gekorfbald, maar ga je op kamers? Dan hebben wij de oplossing! Kom één of twee avonden in de twee bij ons trainingen volgen. RoDeBo 1 heeft afgelopen veldseizoen reserve 6de klasse gespeeld en heeft iedere dinsdag en vrijdag een fanatieke en gezellige training. Voor degene die nog nooit gekorfbald hebben is het een leuke uitdaging om aan deze gevarieerde trainingen deel te nemen. Voor de korfballers onder ons die gedurende week niet bij hun eigen vereniging kunnen trainen, is het een goede manier om toch aan hun conditie en techniek willen werken.

Info:
Datum/tijden:

  • Buiten trainingen (april t/m oktober) op dinsdag van 19.30 - 20.45 uur en op vrijdag van 19.30 - 20.45 uur bij Sportcomplex De Groote Wielen.
  • Binnen trainingen (oktober t/m maart) op dinsdag van 19.30 - 20.30 uur in Sporthal Sportiom en op vrijdag van 19.30 - 20.30 uur in Sporthal Windkracht 5.

Kosten: De eerste 3 trainingen zijn gratis. Daarna € 31,25 per kwartaal
Info/ aanmelden: mail naar bestuur@rodebo.nl

Deel dit bericht: