Grote groep 50-jarigen biedt sportkansen!

Geplaatst op: 14 maart 2017

 

Maandagavond 20 maart tussen 19.30 en 22.00 uur organiseert ´S-PORT, een initiatief van gemeente ‘s-Hertogenbosch, een workshop bij Hockeyclub Den Bosch. Het doel is: met geinteresseerde verenigingen en sportorganisatoren, maar ook voor welzijnsorganisaties en zorgverleners, de sportkansen voor 50-jarigen verkennen. Ga in gesprek met collega bestuurders en andere partijen. Wat zijn voor een ‘50plusser’ motieven om te gaan sporten, hoe kun je ze het beste benaderen en waarop moet je letten bij de organisatie van activiteiten.

De workshop wordt georganiseerd door NOC*NSF, Academie voor sportkader (ASK), de kosten voor deze workshop worden betaald door gemeente ’s-Hertogenbosch.
Meld u aan en neem contact op via m.schneider@s-hertogenbosch.nl , 06 52 58 41 24

We kennen ze allemaal, mensen boven de 50 die nu niet sporten maar dat eigenlijk wel willen. En dat terwijl sportaanbieders juist zo veel organiseren. Want lang niet iedere Bosschenaar vindt zijn sportplek. Om het voor deze groep makkelijker te maken weer wat te gaan doen, zijn nieuwe samenwerkingen, inzichten handig. In deze workshop gaan we in op de zo diverse groep ‘50plus’.

Workshop vanuit Academie voor Sportkader NOC*NSF
De workshop is bedoeld voor sportaanbieders die met 50plus sport aan de slag zijn en willen. Ook als je meer wilt samenwerken met andere sporten en organisaties, is deze workshop een aanrader. De workshop is interactief, we gaan samen in gesprek, met afwisseling van nieuwe kennis/data, voorbeelden, discussie, uitwisselen van visie & ervaringen en korte opdrachten om de vertaling te kunnen maken naar de eigen club. De bedoeling is dat je na afloop meteen in de club de bevindingen kunt delen en je al voorzichtig keuzes hebt gemaakt waar de kansen voor de vereniging liggen en hoe je dit kan aanpakken.

Deel dit bericht:

Grote groep 50-jarigen biedt sportkansen! Grote groep 50-jarigen biedt sportkansen! Grote groep 50-jarigen biedt sportkansen! Grote groep 50-jarigen biedt sportkansen!