Traditionele toernooien in de kerstvakantie!

Geplaatst op: 21 december 2017

 

´S-PORT organiseert samen met diverse partners deze twee al jarenlang succesvolle schoolevenementen in de kerstvakantie. Op zaterdag 23 december van 09.00 uur tot ongeveer 18:45 uur samen met 100%voetbal Princen Sport, het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi voor basisschoolleerlingen. Al ruim 20 jaar een drukbezocht en succesvol toernooi voor jongens en meisjes van groep 7 en 8. Op vrijdag 5 januari het Schoolzwemfestijn met Waterpolo vereniging De Treffers. Van 13.30 uur tot 17.00 uur is het waterpret met vier workshops: waterpolo, techniek zwemmen, stormbaan en aqua bootcamp, aansluitend is het vrij zwemmen. Leerlingen van groep 5 en 6 met een zwemdiploma kunnen meedoen. Aan dit festijn is een goed doel gekoppeld en dat is stichting Doe Een Wens. Publiek is welkom op beide evenementen.

Princen Sport Zaalvoetbaltoernooi Maasport Sports & Events, De Plek
In de ochtend spelen de meiden hun wedstrijden en de finale, in de middag de jongens. De begeleiding en wedstrijdleiding van dit grote toernooi gebeurt in samenwerking met studenten van de Fontys Sporthogeschool Eindhoven en studenten van het KW1 college verzorgen de beveiliging.

De catering is verzorgd door Fevents en 100% voetbal Princen Sport is de hoofdsponsor. Ook sponsort Albert Heijn Maaspoort flesjes water en voor elk kind een stuk fruit. Publiek is welkom!

Schoolteams
Leerlingen, jongens en meiden, uit de groepen 7 en 8 vertegenwoordigen een schoolteam en strijden om de titel: ‘Schoolzaalvoetbal Kampioen 2017’. De jongens van KC Westerbreedte en de meisjes van BS ’t Schrijverke verdedigen hun titel. De Fair Play prijs bij de jongens ging vorig jaar naar BS ‘t Noorderlicht en bij de meisjes BS de Kameleon.

 • Aanvang meidentoernooi (16 meidenteams) 9.00 uur – +/- 11.45 uur
 • Aanvang jongenstoernooi (50 jongensteams) 12.30 uur – +/- 18.30 uur
 • De Fair Play prijs wordt bij zowel de jongens als de meiden gelijk na de poulefase uitgereikt.
 • De prijsuitreiking is aansluitend aan de finale, rond 18:30 uur.

Daarna gaan we verder met de knock-out fase

In samenwerking met 100 % voetbal Princen Sport, Albert Heijn, Fevents, Fontys Sporthogeschool

 • Ook dit jaar is er weer de felbegeerde Fairplay beker te winnen, gesponsord door 100 % voetbal Princen Sport, het team dat het sportiefste en eerlijkst spel heeft kan deze beker winnen, want Fairplay en eerlijkheid vinden wij heel belangrijk!
 • De Albert Heijn in de Maaspoort sponsort voor alle kids flesjes water en een stuk fruit.
 • Via Mars Game Events hebben we dit jaar iets nieuws en uitdagends als nevenactiviteit bedacht. Er zullen in de middag bij de jongens 5 playstations met TV’s en FIFA 18 geplaatst worden.
 • De jongens krijgen allemaal 1 ticket om over de hele middag een potje FIFA 18 te spelen in 2-tallen.
 • Ook zullen er tafelvoetbaltafels aanwezig zijn om naast het toernooi bezig te blijven.
 • Fevents, catering van de Maaspoort, zal zorgen dat de snackbar met ook gezonde broodjes en de bar open zijn en zij verzorgen de lunch voor alle vrijwilligers.
 • 5 studenten van de Fontys Sporthogeschool zitten in de organisatie van dit grote stedelijke evenement.
 • Er zullen spelers of de trainer van FC Den Bosch de prijs komen uitreiken.