Verenigingsleiders van de Toekomst

Geplaatst op: 11 januari 2017

 

Ben jij tussen de 16 en 30 jaar? Wil jij de nieuwe Toon Gerbrands zijn?

Jongeren nemen het stokje over Trends en ontwikkelingen maken de modernisering van sportorganisaties noodzakelijk. Tijdens het traject - Verenigingsleiders van de Toekomst - ga jij samen met andere jongeren op zoek naar de manier waarop de sport zich het beste kan organiseren en hoe jij daar iets in kunt betekenen.

Jongeren in hun kracht
Hoe benut je jouw kracht om sportverenigingen in positieve zin te veranderen? Jewordt getraind en bewust gemaakt in het effectief inzetten van jouw competenties en leiderschapsvaardigheden. Je staat stil bij uitdagingen in de sport en de rol die verenigingen daarin spelen. Daarnaast leer je hoe je effectief kunt besturen en daarmee verenigingen in beweging kunt krijgen.

Doe mee aan het talentprogramma van NOC*NSF en Brug8.
Sportleiders van de Toekomst is specifiek ontwikkeld voor ambitieuze jongerenin de leeftijd van 16 tot 30 jaar die bestuurslid zijn bij een (sport-)vereniging, ofdie graag een bestuursfunctie willen vervullen bij hun club.Let op! Aan eencursus kunnen maximaal 20 toekomstige bestuurders meedoen.

Ben jij die nieuwe sportbestuurder? Doe mee! De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten.De eerste bijeenkomst is op woensdagavond 14 december om 19.00 bijHockeyclub 's-Hertogenbosch.Na de cursus ben je klaar voor een bestuursfunctie bij jouw vereniging en in staatom de vereniging verder te ontwikkelen.

Vragen of aanmelden Stuur een mailtje naar: Maaike Hofmeijer, Team Verenigingen Mail: m.hofmeijer@s-hertogenbosch.nl

Deel dit bericht: