Volg een (bij)scholing via de Academie voor Sportkader!

Geplaatst op: 29 maart 2017

 

Omgaan met sportongevallen en blessures Trainers krijgen soms met sportmedische aspecten te maken. Bij een ongeval of een blessure kun je als trainer geen diagnose stellen, maar er wordt wel wat van je verwacht. Natuurlijk zijn er handelingsprincipes. Die kunnen houvast bieden, maar zijn niet altijd en overal geldig. Van belang is dat snel een verantwoorde inschatting wordt gemaakt over de ernst van het letsel. Door als trainer juist te handelen op het moment dat de blessure opgelopen wordt of het ongeval plaatsvindt, kun je het herstel bevorderen.

De Vereniging voor Sportgeneeskunde (VSG) heeft samen met NOC*NSF/Academie voor Sportkader (ASK) en het Rode Kruis een (bij)scholing ‘Omgaan met sportongevallen en blessures’ ontwikkeld.Meld je snel aan voor de (bij)scholing op 13 mei in Den Bosch!

Deel dit bericht:

Volg een (bij)scholing via de Academie voor Sportkader! Volg een (bij)scholing via de Academie voor Sportkader! Volg een (bij)scholing via de Academie voor Sportkader! Volg een (bij)scholing via de Academie voor Sportkader!