Wat doet u op 9 en 10 maart 2018?

Geplaatst op: 07 november 2017

 

Weet u al wat u op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2018 met uw vrijwilligers gaat doen? Niet? Dan heb ik een voorstel voor u! Op 9 en 10 maart wordt in de gemeente ’s-Hertogenbosch en Vught voor de veertiende keer de vrijwilligerscampagne NLdoet georganiseerd.

U kunt met uw organisatie meedoen aan NLdoet en op die manier mensen laten kennismaken met uw organisatie en activiteiten, (nieuwe) vrijwilligers werven en met hulp van anderen een berg werk verzet krijgen. Gratis, voor niks cadeau. Als u zich op tijd aanmeldt, krijgt u zelfs geld toe voor uw inspanningen en activiteiten. U kunt bij het Oranje Fonds tegelijk met de aanmelding een bijdrage van € 400,= vragen in de kosten die u maakt.

NLdoet is de grootste vrijwilligerscampagne van Nederland Sport, onderwijs, zorg, milieu, welzijn, natuur, buurt & wijk, dieren, kunst & cultuur, recreatie; het kan allemaal! NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en stimuleert mensen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken bij een maatschappelijke organisatie.

Groeiende belangstelling In 2010 deden 13 organisaties met 13 activiteiten mee aan NLdoet. In 2017 is dat aantal gegroeid naar 68 organisaties met 90 activiteiten waar (nieuwe) vrijwilligers en bedrijven een dag(deel) gingen werken.

Aanmelden NLdoet 2018? Vanaf 1 november kunt u uw activiteiten en klussen aanmelden via www.nldoet.nl. U kunt tegelijkertijd een financiële bijdrage aanvragen bij het Oranje Fonds voor de kosten die u maakt tijdens NLdoet.

Koninklijke aandacht Traditiegetrouw doen Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en leden van de koninklijke familie mee met NLdoet. NLdoet is in 2005 gestart vanwege het 25-jarig regeringsjubileum van toenmalig Koningin Beatrix.

Kloppend hart Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven en maatschappelijke organisaties. Samen met anderen kunt u tijdens NLdoet laten zien hoe belangrijk vrijwilligerswerk voor de samenleving is en hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn.

NLdoet in de gemeenten ’s-Hertogenbosch en Vught wordt georganiseerd door: Mooi zo Goed zo | Vrijwilligersnetwerk Galant | Servicepunt Vught | in samenwerking met het Oranje Fonds