Yoga & Mindful eten

Geplaatst op: 15 maart 2017

 

Prop jij altijd snel een boterham naar binnen in de ochtend of tijdens de lunch? Zit je nooit even rustig als je gaat eten? Enig idee wat voor effect dit heeft op je lichaam? Heb jij weleens gehoord van mindful eten? Nee? Meld je dan aan voor de workshop Yoga & Masterclass Mindful eten op zondag 28 mei.

Floor Hendriks van 'Creators of Health' en Merel Boelens van 'yoga muse' organiseren samen deze ochtend. Floor is diëtist en kan je alles uitleggen over wat juiste voeding voor je kan betekenen. Hoe kan het lichaam op een zo natuurlijk en optimaal mogelijke manier functioneren - is een doel dat we beide nastreven.

We beginnen de ochtend (zondag 28 mei) met een yogales, deze les is toegankelijk voor iedereen, je hebt geen yoga-ervaring nodig. Om 11.00 uur start de masterclass en aansluitend eten we gezamenlijk de heerlijke homemade brunch. Tijdens de masterclass leer je wat het belang is van mindful eten en hoe je dit in je dagelijkse leven eenvoudig kan toepassen.

Meld je aan voor deze fijne en leerzame ochtend!

Je bent van harte welkom vanaf 9.00 uur op de locatie 073 Geeft Ruimte, Koningsweg 73, in het centrum van 's-Hertogenbosch. Aanmelden kan via info@yoga-muse.nl of info@creatorsofhealth.com Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wellicht heb je al vragen over het onderwerp mindful eten, geef dan alvast je vraag aan ons door, dan komen we hier zeker op terug tijdens de masterclass.

Deel dit bericht:

Yoga & Mindful eten Yoga & Mindful eten Yoga & Mindful eten Yoga & Mindful eten