55+ Zwemmen vanuit Vivent De Hooghe Clock

Geplaatst op: 18 mei 2018

 

Wie wil er met ons mee gaan zwemmen? Er is weer ruimte voor nieuwe leden. Het zwemmen is speciaal voor mensen vanaf 55 jaar, die zelfstandig naar het restaurant van Vivent De Hooghe Clock kunnen komen; b.v. bewoners, familie of mensen uit de omgeving.

Wij zwemmen iedere maandag van 13.30 tot 14.30 uur bij Combibad Kwekkelstijn in Rosmalen (verzamelen De Hooghe clock om 13.00 uur).

We vertrekken gezamenlijk vanuit het restaurant van De Hooghe Clock naar Rosmalen. Het vervoer wordt verzorgd door vrijwilligers, we rijden met personenauto’s en de taxibus van De Hooghe Clock.  

De vrijwilligers kunnen u, indien nodig, helpen met uit- en aankleden en begeleiden in het water. Er zijn 2 vrijwillige badmeesters, die u eventueel ook kunnen leren zwemmen. Daarnaast is er iemand die een kwartiertje gymles geeft, waar u vrijwillig aan kunt deelnemen.

U dient zelf voor een handdoek en badslippers te zorgen. Indien er sprake is van bijzonderheden omtrent uw gezondheid, verzoeken wij u deze aan de verantwoordelijke vrijwilliger kenbaar te maken.

De kosten zijn € 6,- per keer. (Dit is inclusief het vervoer.)
Er wordt voor 2 maanden vooruit betaald, d.m.v. het kopen van een strippenkaart.

U kunt ons altijd bellen voor inlichtingen.
Verantwoordelijke vrijwilligers zwemclub
Lia Cieremans 073-6418580<
Ria v. Beugen 073-6415329