Bedrijfsleven in actie voor sportverenigingen

Geplaatst op: 15 november 2018

 

Al ruim 10 jaar van Waarde

Het Bossche bedrijfsleven blijkt steeds sportiever betrokken bij de stad. Via ´S-PORT SUPPORT hebben sportverenigingen toegang tot support van meer dan vijftig bedrijven. De sportief betrokken ondernemers bieden hun expertise aan. Dat is al meer dan 10 jaar zo! ´S-PORT SUPPORT begroette weer vier nieuwe bedrijven: Get Hooked, Fit20, RaKo-printing en Libéma Profcycling. Deze nieuwe partners tekenden afgelopen weekend tijdens het EK Veldrijden in Rosmalen het convenant, wethouder Huib van Olden tekende namens de Stichting Sport Support. Lees meer over de nieuwe partners en waarom zij zich inzetten voor de sport in de stad. Meer info, alle partners en - de matches - staan op: www.sportsupports-hertogenbosch.nl.

Zo biedt Erik van Dooren van FIT20 trainingen aan mensen die sterker en gezonder willen worden. Of mensen nou 80, 40 of 20 jaar zijn: de fysische kenmerken verschillen, maar door spieren te trainen met weerstand, worden mensen sterker, vitaler en gezonder. Erik wil zijn kennis over gericht trainen delen met trainers en sportbestuurders.

Sportman Koen Smits van RaKo-Printing wil dat clubs er met hun teams en evenementen ‘goed op staan’. Zijn bedrijf in bedrukkingen en belettering voor bijvoorbeeld buitenreclames en kleding maakt ook websites. Koen vindt het met name voor de jeugd erg belangrijk dat zij zich aansluiten bij een sportvereniging. Zelf tenniste hij bij TC Maaspoort en hij handbalde jarenlang bij HV Blauw Wit op Sportpark Noord. Vanaf zijn 15e zocht hij het hoogste handbalniveau op in Waalwijk. “Je wordt niet alleen fysiek sterker, als je in je jeugd bij een club sport. Van jeugdkamp tot jamboree; aan HV Blauw Wit heeft hij mooie jeugdherinneringen. Ik gun ieder kind een toffe sportclub.’ Met de verhuizing van RaKo-Printing naar een nieuw pand in Rosmalen, wil de ondernemer zijn netwerk en betekenis dan ook verder uitbreiden. Via ´S-PORT SUPPORT wil Koen zijn maatschappelijke bijdrage leveren.

Roy Steenbakkers van Get Hooked weet veel van merkbeleving en -vorming. Bij Get Hooked draait het allemaal om de kracht van merken; de reden waarom mensen het ene merk verkiest boven het andere. Ze zijn er om het verhaal van merken, bedrijven op een aansprekende manier te vertellen om zo van hun merk ook een sterk merk te maken. Roy Steenbakkers legt de lat daarbij hoog, of - om in zijn sporttaal te spreken - hij wil een drie-punter scoren.

Vanuit Rosmalen is Libéma Profcycling in vele takken van de wielersport actief. Cees Priem en Martin de Kok zijn als organisator van grote wielerevenementen en - projecten op weg, baan en veld de drijvende krachten achter deze organisatie. Het team organiseerde afgelopen weekend het EK Veldrijden. De trouwe en nieuwe ´S-PORT SUPPORTERS kregen op vrijdag al een preview van de kersverse Supporter. Als kersverse ’S-PORT SUPPORTER biedt ze haar kennis en netwerk bij allerhande sportieve hulpvragen. Ook het gebruik van bijvoorbeeld 1931 Congrescentrum, het Autotron of de Brabanthallen kan - een match – van ´S-PORT SUPPORT.

Stichting Sport Support Het project Sport Support biedt niet alleen meerwaarde voor sportverenigingen in 's-Hertogenbosch. Ook deelnemende bedrijven kunnen profiteren van diverse voordelen. Zij kunnen hun maatschappelijke betrokkenheid met het Bossche verenigingsleven tonen, wat goed is voor hun imago en naamsbekendheid. Daarnaast dragen ze bij aan een duurzaam sportief klimaat, dus aan een betere kwaliteit van de leefomgeving in de gemeente. Alle deelnemende bedrijven maken onderdeel uit van Sport Support Netwerk. Een netwerk van mooi diverse samenstelling, waarbij de deelnemers tegelijkertijd ook één belangrijke overeenkomst hebben: ze dragen de sport in ’s-Hertogenbosch een warm hart toe.


Deel dit bericht: