Buiten yoga én zomercursus in een prachtige yoga-kas

Geplaatst op: 12 juli 2018

 

Buiten yoga in het centrum van Den Bosch én zomercursus in een prachtige yoga-kas met yoga muse

De zomer is een tijd van ontspanning, een tijd van opladen en genieten. Een tijd waarin de natuur in volle bloei staat. Een perfecte tijd om midden in deze zomerse natuur yoga te beoefenen.

Buiten Yoga lessen Ook deze zomer zijn er bij yoga muse weer gratis yogalessen in de open lucht te volgen! Het gaat dan om Hatha Yoga. Deze buitenlessen vinden van 9.30 tot 10.45 uur plaats op de zondagen 15 juli, 12 augustus, 26 augustus aan de Westwal in Den Bosch (in het parkje schuin tegenover Berewouthof). Een prachtige locatie aan het water, midden in de stad. Iedereen is welkom, ervaring met yoga is niet noodzakelijk. Deelnemers wordt gevraagd om een vrijwillige donatie die ten goede komt aan het Langtang Children Home in Nepal.

Yoga in de kas Docente Merel Boelens vertelt over de zomercursus die plaatsvindt in Vught: “In het mooie buitengebied van Vught midden tussen de weilanden, kan je deze zomer yogalessen volgen op een originele locatie, namelijk in een kas. Onder de bomen verscholen, omringd door de vele, vrolijk zingende vogels, middenin de natuur. Een prachtige locatie om samen yoga te beoefenen.” De zomercursus vindt plaats op woensdagochtenden en -avonden in augustus. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: info@yoga-muse.nl

Hatha Yoga is de klassieke yogavorm die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt. Kenmerkend voor Saswitha Hatha Yoga is de manier waarop je de adem gebruikt als middel om in jezelf die verbinding te ervaren.

De yogalessen zijn soms uitdagend, maar altijd ontspannend en hebben een rustig karakter. Iedereen kan meedoen. Voor meer informatie over bijvoorbeeld data, kosten en tijden zie: www.yoga-muse.nl.