Cursus Modern besturen heeft veel toegevoegde waarde voor Cheryl de Jong

Geplaatst op: 13 september 2018

 

Cheryl de Jong, Bestuurslid Schermclub Den Bosch volgde de cursus Modern Besturen

"Ik heb de cursus Modern besturen als heel prettig en zinvol ervaren. De behandelde stof sloot erg goed aan bij mijn studie SPECO. In de cursus leer je op een ander manier kijken naar verschillende vormen van besturen en hoe je een bestuur kan vormgeven naar je missie en visie. Dankzij de goede begeleiding kon ik de behandelde stof goed toepassen op mijn eigen vereniging.

Ik vind het erg belangrijk dat een bestuur probeert mee te gaan met de tijd en de wensen van haar leden. Door duidelijkheid te scheppen en na te denken over de toekomst kan een vereniging een mooie omgeving creëren waar leden en het bestuur samen werken aan de toekomst van de vereniging. In de cursus leer je verschillende modellen, technieken en andere belangrijke zaken waar je als jong bestuurslid over kan na denken.

Persoonlijk heb ik, wat ik geleerd en uitgewerkt heb tijdens de cursus, meteen toegepast op mijn vereniging. Dit is ontzettend goed ontvangen door de rest van het bestuur en de leden. Ze zijn heel positief over de nieuwe weg die we zijn ingeslagen op onder andere het gebied van communicatie en benadering. Ik kan dus zeggen dat de cursus voor mij veel toegevoegde waarde had. Ik kan deze zeker aanraden aan ieder jong bestuurslid met een visie!"


Heb je naar aanleiding van dit verhaal ook interesse in de cursus Modern besturen? Schrijf je dan ook in.