Jeugdijshockey op topniveau met CCM Skills Camp in Sportiom

Geplaatst op: 19 juni 2018

 

Op zondag 1 juli aanstaande zal het Sportiom bevolkt worden door veelbelovende internationale ijshockey jeugd, hun begeleiders, (inter)nationale ijshockeyers en oud-ijshockeyers voor het CCM Skills Camp 2018. Dit evenement komt hiermee voor de vierde keer naar Nederland. Op deze dag zullen een kleine honderd jeugdspelers van 11 tot 13 jaar een trainingsdag meemaken op topniveau.

Voor dit unieke evenement (in Europa worden slechts 13 steden aangedaan) zullen ijshockey (oud) internationals naar Den Bosch komen om de trainingen van deze dag te verzorgen. Ron Berteling, Frank Versteeg, John Versteeg, Chad Kambeitz en Leo van den Thillart zijn in de Nedelandse ijshockeywereld een voorbeeld voor veel jonge ijshockeyers.

Zoals CCM zelf zegt: “CCM Skills Camp: a once in a lifetime opportunity for 11 until 13 year old players to learn how to train and play like the pros.”

De kinderen, afkomstig uit Nederland, België en Luxemburg, zullen tijdens die dag deelnemen aan een intensieve en professionele trainingssessie op het ijs. Vervolgens krijgen ze een behendigheids- en conditietraining in de zaal, de zogenaamde droogtraining, verzorgd door Bryan Vos van Face-Off personal training. Dit alles om de jeugd een extra mogelijkheid te geven om nog beter te worden in hun favoriete sport. Als kers op de taart worden de spelers in de gelegenheid gesteld om de allernieuwste ijshockey producten te testen van CCM.

Al met al zal dit een sportieve dag worden. Iedereen die de sfeer rondom de ijshockey sport eens wil proeven is van harte uitgenodigd om deze trainingen te komen bekijken op zondag 1 juli tussen 12.00 en 18.00 uur in het Sportiom in Den Bosch.Jeugdijshockey op topniveau met CCM Skills Camp in Sportiom Jeugdijshockey op topniveau met CCM Skills Camp in Sportiom