Kick off Life Goals Den Bosch: 27 november 15:00! Bent u er bij?

Geplaatst op: 29 oktober 2018

 

De kick off is:

  • Op donderdag 27 november van 15.00-17.00 uur is de kick off Life Goals Den Bosch.
  • Maaspoort Sports & Events, Marathonloop 1

Interesse?
Neem contact op Wendy Boer - 06 82 52 32 44 / w.boer@modenbosch.nl

Wat of wie is Life Goals Den Bosch?
Met Life Goals organiseren we voetbaltrainingen voor dak- en thuislozen, voor mensen van de Maatschappelijke Opvang Den Bosch. We organiseren weerbaarheidstrainingen voor kwetsbare vrouwen en bieden fitness-passen.

We willen een veilige sportomgeving bieden waar kwetsbare (jong) volwassenen zich kunnen ontwikkelen, vallen en opstaan, opnieuw kunnen zoeken naar een fijne plek. Doel is vooral om deelnemers met elkaar en anderen in de stad in contact te brengen. Sport is daarbij het middel. We zetten sport in om te verbinden en aansluiting te vinden in de maatschappij.

Kernwoorden zijn: Activeren, Normaliseren en Verbinden. We kiezen voor sport als plezierige en luchtige activiteit om positiviteit op te roepen. ‘Groeien doe je zelf maar niet alleen!’

De zeven maatschappelijke sportcoaches in ‘s-Hertogenbosch hebben hierin een prominente rol. Maak kennis met de ´S-PORT-coaches.

Samenwerkingspartijen
Life Goals Den Bosch is een coalitie tussen ’S-PORT, een initiatief van gemeente ‘s-Hertogenbosch, Maatschappelijke Opvang en Linc naar Zorg. Samen werken aan een gezonde leefstijl en sterker worden vraagt om een aanpak waarin een stuk veiligheid geboden wordt waar vanuit de persoonlijke groei van de deelnemers wordt gedacht. Door met lokale partners een verbond te vormen is het bereiken van deze doelgroepen makkelijker. Wij delen de maatschappelijke inzet voor kwetsbare doelgroepen en door de bundeling versterkt dit het fundament van de projecten. Dit gaat om zowel bestaande projecten als nieuwe projecten die ontstaan binnen het Life Goals Programma.


Contactgegevens coördinatoren

Gemeente 's-Hertogenbosch: Ires Libert - 06 52 58 52 58 - i.libert@s-hertogenbosch.nl

Maatschappelijke Opvang: - Wendy Boer - 06 82 52 32 44 - w.boer@modenbosch.nl
Linc naar Zorg: Tsjerk de Groot - 06 42 32 64 07 - tsjerk@lincnaarzorg.nl

Kickoff Life Goals Den Bosch

Deel dit bericht: