​Neem eens wat vaker de trap!

Geplaatst op: 26 maart 2018

 

Studenten van de Fontys Sporthogeschool gaan voorbijgangers op dinsdag 27 en donderdag 29 maart tussen 11.30 en 13.30 uur, op verschillende locaties in de stad, motiveren en enthousiasmeren om vaker de trap te nemen. Want bewegen is goed, maar meer bewegen is beter!

De Fontys studenten gaan bij het Centraal Station, in het Jeroen Bosch Ziekenhuis en in het Stadskantoor van de Gemeente ‘s- Hertogenbosch aan de slag en laten zij zien dat ‘de trap nemen’ een eenvoudige en voordelige keuze is. Met de slogans ‘de lift kan best een dagje zonder jou’ en ‘maak van elke dag een traploopdag’ gaan de studenten de passanten activeren om dagelijks meer te gaan bewegen. En dat kan dus al heel eenvoudig door vaker de trap te nemen!

Samen gezond Met deze actie wordt ’s-Hertogenbosch steeds actiever en gezonder. En dat straalt de gemeente ook uit met het keurmerk ‘Samen gezond’. Met Samen gezond worden alle inwoners van 0-100 jaar uitgedaagd om vaker groente en fruit te eten, dagelijks en meer te gaan bewegen en water te gaan drinken.