Red Eagels U16 spelen jeugd Bekerfinale zondag 25 november in Tilburg

Geplaatst op: 20 november 2018

 

Jeugdteam ijshockeyvereniging Red Eagles uit ‘s-Hertogenbosch in finale voor de Beker van Nederland

Zondagmiddag 25 november staat het ijssportcentrum Stappegoor in Tilburg in het teken van het Nederlands Jeugdkampioenschap ijshockey. Het U16 (jeugd onder 16) team van Red Eagles.

‘s-Hertogenbosch staat in de Bekerfinale en speelt om 16.00 uur tegen UNIS Flyers Heerenveen/ Capitals Leeuwarden om de befaamde jeugdbeker van Nederland.

De Nederlandse bekerfinale bereik je niet zomaar 12 clubs spelen in twee poules van 6 teams. Vanuit elke poule spelen de clubs die als eerste zijn geëindigd in de poule de bekerfinale. De 16 jongens en meiden van de Red Eagles wonnen alle wedstrijden en de puck viel maar liefst 44 keer in het doel van de tegenstander en slechts 9 keer in het net van de Eagles. De jongens en meiden van de U14 haalden de bekerfinale net niet, maar werden overtuigend tweede in hun poule.

Een dagje ijshockey in het ijshockey walhalla van Nederland De eerste wedstrijd wordt gespeeld om 10:00 uur. De jeugd onder 12 zal dan strijden om de beker.

Om 13.00 uur speelt de jeugd van de U14. De Red Eagles U16 speelt om 16:00 uur haar finalewedstrijd.

De entreeprijs voor in het indrukwekkende ijshockeystadion van de Tilburg Trappers bedraagt voor de hele dag slechts € 5,00. Je ontvangt tevens een consumptiebon voor een drankje.

Deel dit bericht: