Schoolsportolympiade weer een succes!

Geplaatst op: 05 juni 2018

 

De crew van de Schoolsportolympiade onthulde het nieuwe entreebord aan Het Wielsem. Zoekers naar Het Wielsem 2 kunnen vanaf de weg de entree naar de grootste sportaanbieders van het sportpark zien. Handbalvereniging Blauw Wit, voetbalclub OSC’45, tennisvereniging Hambaken en het Bewegingscentrum 50PLUS hebben het Sportpark meteen omgedoopt tot Sportpark Noord.

De verenigingen hebben ambities om nog meer sport en bewegen mogelijk te maken voor jong en oud. Het bestuur van de gezamenlijke sportclubs staat open voor sportieve initiatieven. Meer info bij Ton, secretaris bestuur Sportpark 06 21 277 155, salutscout@planet.nl

SCHOOLSPORTOLYMPIADE
De jaarlijkse Schoolsportolympiade was weer een groot succes. Samen met bewoners en vrijwilligers uit de buurt organiseerde ’S-PORT de Schoolsport Olympiade Noord op vrijdag 1 juni. Alle kinderen uit de groepen 6 en 7 van de verschillende basisscholen uit Noord leefden zich uit met voetbal, handbal, tennis, badminton, tafeltennis, atletiek, bootcamp, uni-hockey en volleybal.

De sportiefste school van Noord 2018: KC Meander
De spandoekenwedstrijd werd gewonnen door: Basisschool De Haren
De sportiviteitsprijs ging naar: Basisschool ‘t SchrijverkeSchoolsportolympiade weer een succes! Schoolsportolympiade weer een succes! Schoolsportolympiade weer een succes! Schoolsportolympiade weer een succes! Schoolsportolympiade weer een succes! Schoolsportolympiade weer een succes! Schoolsportolympiade weer een succes!