Feestelijke aftrap nieuw seizoen Sjors Sportief en SJors Creatief!

Geplaatst op: 23 september 2018

 

Sjors is er weer klaar voor! Sjors Sportief en Creatief trekken samen op. Een samenwerking van Cultuur en Sport. Donderdag 27 september 2018 om 08:25 uur is de feestelijke aftrap van het nieuwe seizoen op de Montessorischool de AQUAmarijn! Vanaf maandag 1 oktober om 19:00 uur kunnen kinderen zich weer inschrijven voor tal van nieuwe sportieve en creatieve activiteiten.

Sjors Sportief en Creatief

Alle kinderen uit het basisonderwijs ontvangen vanaf deze week tweemaal dit schooljaar (één keer in het najaar en één keer in het voorjaar) het Sjorsboekje en mogen één of meerdere workshops uitkiezen, waar zij enkele naschoolse introductielessen kunnen volgen op locatie van (sport)verenigingen. Vaak krijgen zij gratis de kans een kijkje in de keuken te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn!

Inschrijven op www.sjorssportief.nl. Kinderen kunnen zich inschrijven via www.sjorssportief.nl. Meer informatie? Kijk op de site of stuur een e-mail naar info@sjorssportief.nl.

Contact

Roel Adams

Medewerker Sport en Bewegingsonderwijs, KC De Springplank

T. 06 52 58 74 90

r.adams@s-hertogenbosch.nl

Deel dit bericht: