Werf nieuwe leden tijdens het HBO Intro Festival!

Geplaatst op: 07 juni 2018

 

Jouw sportvereniging presenteren aan 4500 nieuwe studenten in Den Bosch? Dat kan op de informatiemarkt van het Bossche HBO Intro Festival op 6 september. Huur een stand, organiseer een workshop of geef een demonstratie. Ook adverteren via sociale media behoort tot de mogelijkheden.

Het HBO Intro Festival is een jaarlijks evenement dat nieuwe studenten kennis laat maken met de stad Den Bosch. Onderdeel van het festival is een informatiemarkt waar verschillende organisaties zich laten zien. Naast sportverenigingen is er ook plek voor bijvoorbeeld uitzendbureaus, supermarkten en horecagelegenheden. In de bijlage staan verschillende voorbeelden van succesvolle samenwerkingen met sportverenigingen, politieke jongerenorganisaties, studentenverenigingen en commerciële partijen uit voorgaande jaren.

Adverteren via sociale media
Het is ook mogelijk de nieuwe studenten te bereiken via de online kanalen van het festival, zoals Facebook, Instagram en Snapchat. Veel studenten zijn actief op sociale media. Dit maakt deze manier van adverteren zeer aantrekkelijk voor het werven van nieuwe leden. Je kunt hiervoor gebruikmaken van speciale sponsoringspakketten.

Voor een overzicht van alle mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via 088-5259471 of mail naar hbointro@avans.nl Ook staan wij open voor andere ideeën. Graag komen wij gezamenlijk tot de ideale sponsordeal voor beide partijen.