Yoga Muse - Yoga in de kas

Geplaatst op: 15 oktober 2018

 

Wie wil dat nu niet? Yoga beoefenen omringd door de natuur en zo alle seizoenen van het jaar beleven. In het mooie buitengebied van Vught midden tussen de weilanden, kan je yogalessen volgen op een originele locatie, namelijk in een kas. Onder de bomen verscholen, omringd door de vele, vrolijk zingende vogels, middenin de natuur.

Yoga in de kas Docente Merel Boelens vertelt: “Samen met mijn lieve verloofde en enthousiaste helpers hebben we hard gewerkt om de kas gereed te maken voor yogalessen. Het is zo enorm fijn om in de kas de lessen te kunnen geven. Er heerst een hele fijne sfeer, omringd door de natuur is de ruimte knus en geborgen. Kussens en matjes zijn op de locatie aanwezig, de wollen matjes zorgen voor nog dat extra beetje comfort. Door de vloerverwarming en vuurkachel zijn we ook helemaal klaar voor de afnemende temperatuur in de herfst- en wintermaanden.”

Ontspanning en Yoga Yoga muse gaf voorheen yogalessen in het centrum van Den Bosch, maar is nu gevestigd in Vught. Merel is eigenaresse van de yoga- en ademtherapiepraktijk Yoga Muse en licht haar passie toe: “Ontspanning is zo’n mooi geschenk aan jezelf. Maar soms is het toch lastig om ruimte voor ontspanning te creëren in een druk leven. Dan is een wekelijkse yogales echt een cadeau voor jezelf.”

Meer informatie of contact opnemen kan via: www.yoga-muse.nl - info@yoga-muse.nl - 06 24 81 59 28