Actieve Citytrainer in het zonnetje

Geplaatst op: 06 maart 2019

 

Op vrijdag 29 maart 2019 wordt een team van ruim twintig vrijwilligers, de Actieve Citytrainers, in het zonnetje gezet wegens hun blijvende inzet voor en betrokkenheid bij de stad.

Om deze Actieve Citytrainers te bedanken en hen te stimulering in hun ontwikkeling als trainer en coach, krijgen zij bij het Jongerencentrum Zuidoost professionele sportkleding uitgereikt door wethouder Kahya. De avond wordt afgesloten met een besloten samenzijn in Tilburg voor de vrijwilligers.

Programma Jongerencentrum Zuid-Oost (Gestelseweg 2c, ’s-Hertogenbosch)
18:00 Inloop
18:15 Aftrap uitreiking en uitdelen kledingpakketten
19:00 Afsluiting programma

Over Citytrainer
Citytrainer is een landelijk bekroond participatie methode van gemeente ’s-Hertogenbosch. De samenwerking met netwerkorganisatie PowerUp073 richt zich vooral op jongeren die structureel te vinden zijn in de wijken. Zij zetten als Citytrainer verschillende (sport)activiteiten op, vinden goede aansluiting bij de Bossche jeugd en worden als rolmodel gezien.

Over PowerUp073
PowerUp073 is de netwerkorganisatie voor het preventief jongerenwerk in ’s-Hertogenbosch. De kernpartners binnen PowerUp073 zijn Farent Sociaal Werk en ´S-PORT. De vier jongerenwijkteams van PowerUp073 bestaande uit jongerenwerkers, sportwerkers en JPP jeugdpreventiewerkers zijn actief in ’s-Hertogenbosch Noord, Zuidoost, West en Rosmalen-Nuland-Vinkel.

Deel dit bericht: