Denk mee, sportvrijwilliger! Kom in de tank

Geplaatst op: 03 juni 2019

 

Wist je dat er binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch een DENKTANK VRIJWILLIGERSBELEID bestaat? De denktank bestaat uit mensen, afgevaardigden uit het veld, die gevraagd en ongevraagd advies geven. ‘De sport ‘ is nog niet vertegenwoordigd. Breng jij daar vrijwillig verandering in?

De Denktank bestaat al even en is aan de slag gegaan met ‘klare taal binnen de gemeente’, maar ook is er een voorstel gemaakt om nieuwe Bossche burgers in contact te laten komen met vrijwilligerswerk. De rol van de gemeente bij de ‘Dag van de Vrijwilliger 7 december’ en het accommodatiebeleid zijn al onderwerpen van gesprek geweest.

Wil je mee naar de Denktank?
Dinsdag 18 juni om 19.30 uur buigt de Denktank zich over de ‘infrastructuur voor vrijwilligerswerk’. Organisaties als ´S-PORT en Galant zijn algemene ondersteuners. ´S-PORT SUPPORT en Mooi zo Goed zo betrekken het bedrijfsleven. Is daarmee de ondersteuning voor het vrijwilligerswerk een compleet verhaal? De denktank is daar nieuwsgierig naar.

Wil je in de Denktank?
De vraag is wie wil ‘de sport’ vertegenwoordigen in de Denktank? De Denktank komt 1x per maand/ 6 weken bij elkaar. In dit profiel meer informatie.

Bij interesse, neem contact op met Saskia Hordijk van Galant Vrijwilligersnetwerk.
Bereikbaar via saskiahordijk@galant.nl of 06 11 60 81 49.

Deel dit bericht: