Een heerlijke zomer tegemoet met yoga

Geplaatst op: 23 mei 2019

 

Een heerlijke zomer tegemoet met buiten yoga voor het goede doel, yogaconcerten én zomercursus in een prachtige yoga-kas met yoga muse.

De zomer is een tijd van ontspanning, een tijd van opladen en genieten. Een tijd waarin de natuur in volle bloei staat. Een perfecte tijd om midden in deze zomerse natuur yoga te beoefenen.

Buiten Yoga lessen
Ook deze zomer zijn er bij yoga muse weer yogalessen in de open lucht te volgen! Deze buitenlessen vinden van 9.30 tot 10.45 uur plaats op de zondagen 28 juli, 11 augustus, 25 augustus aan de Westwal in Den Bosch (in het parkje schuin tegenover Berewouthof). Een fijne plek aan het water, midden in de stad. Iedereen is welkom, ervaring met yoga is niet noodzakelijk. Deelnemers wordt gevraagd om een vrijwillige donatie die ten goede komt aan Stichting Duniya. Het werven van donaties middels deze buiten yogalessen is inmiddels een traditie geworden. Merel van Yoga Muse licht toe: “De wijsheid van yoga komt uit India. Inmiddels genieten er al zoveel mensen over de hele wereld van de weldaad van yoga. Stichting Duniya zet zich in voor mooie projecten in India. Om geld te doneren aan deze stichting middels yogalessen, komt er toch weer iets terug in het land van herkomst. De missie van Stichting Duniya is –De wereld kunnen we niet veranderen. Iemands wereld wel.- Daar draag ik heel graag aan bij. Iedereen is dan ook van harte welkom om een yogales op donatie te volgen.”

Yoga in de kas
Docente Merel Boelens vertelt over de zomercursus die plaatsvindt in Vught: “In het mooie buitengebied van Vught midden tussen de weilanden, kan je deze zomer yogalessen volgen op een originele locatie, namelijk in een kas. Onder de bomen verscholen, omringd door de vele, vrolijk zingende vogels, middenin de natuur. Een prachtige locatie om samen yoga te beoefenen.” De zomercursus vindt plaats in juli en augustus.

Yogaconcerten
De combinatie van meditatieve klanken en yoga is ideaal. Waar de yoga-oefeningen het lichaam tot rust brengt, zorgen de harmonieuze klanken voor een volledige overgave en diepe ontpanning.
Zondag 23 juni is er een extra lange yogales onder muzikale begeleiding van Ton Hond met de hang drum. De hang drum is een slagwerkinstrument en werd in 2000 geïntroduceerd in Zwitserland. De prachtige klanken van dit bijzondere instrument geven je een meditatieve ervaring.
Zaterdag 10 augustus vindt er een Gong Bad in de yoga-kas plaats. De sessie begint met een aantal lichte yoga-oefeningen, hierna kan je je volledig onderdompelen in het meditatieve Gong Bad. De klanken van de gongs, kristallen en metalen klankschalen, oceandrum en andere boventoon instrumenten hebben iets mystieks. Zeker in een kas middenin de natuur. Een ontspannen verwennerij voor jezelf.

Aanmelden of meer informatie www.yoga-muse.nl

Deel dit bericht: