Infinity Ladies Only

Geplaatst op: 17 april 2019

 

Op zondag 21 april 2019 organiseert de meidengroep van Jongerencentrum 4West een verwenmiddag van 14:00 tot 18:00 uur, speciaal voor dames. Het evenement vindt plaats in het poppodium Willem Twee en de entree is gratis.

De vaste kern van de groep heeft dit idee recent ingediend bij Cityboost en hiermee de kans gekregen om het evenement daadwerkelijk uit te voeren met ondersteuning van PowerUp073. Het evenement is bedoeld voor vrouwen van alle leeftijden die hun saaie zondag gezellig met andere vrouwen door willen brengen. Er wordt gezorgd voor een leuk podiumprogramma met optredens van o.a. Numida, Dj Mimi, lokaal talent Trivia Force en een Caftan Modeshow. Daarnaast zullen er kraampjes zijn voor henna tattoo, haarvlechten, sieraden en een health corner met gezonde snacks van de GGD. Iedere bezoeker maakt overigens kans op een leuke, goedgevulde goodybag!

Over Cityboost
Cityboost biedt jongeren de ruimte om hun idee van pitch tot uitvoering vorm te geven met ondersteuning van professionals. Door jongeren uit te dagen om mee te beslissen over de stad geven we Den Bosch samen een boost! Cityboost is een initiatief van gemeente ’s-Hertogenbosch. Meer info op www.cityboost.nl

Over PowerUp073
PowerUp073 is de netwerkorganisatie voor het preventief jongerenwerk in ’s-Hertogenbosch. De kernpartners binnen PowerUp073 zijn Farent Sociaal Werk en ´S-PORT. De vier jongerenwijkteams van PowerUp073 bestaande uit jongerenwerkers, sportwerkers en hulpverleners (JPP) zijn actief in ’s-Hertogenbosch Noord, Zuid/Oost, West en Rosmalen-Nuland-Vinkel.

Deel dit bericht: