Jeugdteam ijshockeyvereniging Red Eagles uit ‘s-Hertogenbosch in finale voor de Beker van Nederland

Geplaatst op: 20 november 2019

 

Zondagmiddag 24 november staat het ijssportcentrum Stappegoor in Tilburg in het teken van het Nederlands Jeugdkampioenschap ijshockey. Het U16 (jeugd onder 16) team van Red Eagles ‘s-Hertogenbosch staat in de Bekerfinale en speelt om 16.00 uur tegen Hijs Hokij Den Haag.

De Nederlandse bekerfinale bereik je niet zomaar
12 clubs spelen in twee poules van 6 teams. Vanuit elke poule spelen de clubs die als eerste zijn geëindigd in de poule de bekerfinale. De 16 jongens en meiden van de Red Eagles wonnen alle wedstrijden en de puck viel maar liefst 70 keer in het doel van de tegenstander en slechts 8 keer in het net van de Eagles. De jongens en meiden van de U12 haalden de bekerfinale net niet, maar werden overtuigend tweede in hun poule.

Een dagje ijshockey in het ijshockey walhalla van Nederland
De eerste wedstrijd wordt gespeeld om 10:00 uur. De jeugd onder 12 zal dan strijden om de beker. Om 13.00 uur speelt de jeugd van de U14. De Red Eagles U16 speelt om 16:00 uur haar finalewedstrijd.

De entreeprijs voor in het indrukwekkende ijshockeystadion van de Tilburg Trappers bedraagt voor de hele dag slechts € 5,00. Je ontvangt tevens een consumptiebon voor een drankje.

Deel dit bericht: