Kom en praat mee in het ´S-PORTCAFÉ!

Geplaatst op: 16 mei 2019

 

Op woensdag 22 mei is het jaarlijkse´S-PORTCAFÉ bij Maaspoort Sports & Events. De start is om 19.00 uur. “Het sportlandschap (is) verandert. De vraag is.. wat doen we ermee?” Robin Sweegers van E-SportsXperts en Martijn Berghman van More2Win nemen ons mee in het denken in kansen.

Het ´S-PORTCAFÉ is niet alleen voor bestuurders, maar voor iedereen die benieuwd is naar de trends en ontwikkelingen in en rondom het verenigingsleven. Enthousiasmeer commissieleden, vrijwilligers en ouders om zich aan te melden voor ´S-PORTCAFÉ. Aanmelden kan via www.s-port.nl/sportcafe. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Programma, woensdag 22 mei
19.00 uur Inloop
19.30 uur Trends en ontwikkelingen in het verenigingsleven of sportlandschap
19:45 uur E-SportXperts en More2Win
21:00 uur Ervaringen uitwisselen/hapje/drankje

Inspirators
E-SportsXperts - Robin Sweegers
E-Sports en gaming klinkt misschien niet als vanzelfsprekend voor jouw vereniging. “Hoe dan?” vraag je jezelf misschien af. Daar komt Robin Sweegers meer over vertellen. Het hoeft in ieder geval niet ten koste te gaan van het huidige aanbod, het kan juist een hele mooie aanvulling zijn!

More2Win - Martijn Berghman
Martijn Berghman zoemt onder andere in op sociaal ondernemerschap op jouw vereniging. Ook inspireert hij hoe jouw vereniging als sociale onderneming aan de slag kan. Het sociale doel voorop, maar met een kloppend businessmodel.

AANMELDEN KAN VIA www.s-port.nl/sportcafe
Of stuur een mail naar m.hofmeijer@s-hertogenbosch.nl

´S-PORTCAFÉ is dé ontmoetingsplek voor verenigingen, bedrijven en andere sportliefhebbers. Trends en ontwikkelingen in de sport en het verenigingsleven staan centraal. Connectie maken, verbindingen leggen en krachten bundelen.

Deel dit bericht: