Landelijke Citytrainer inspiratie bijeenkomst

Geplaatst op: 04 juni 2019

 

Landelijke Citytrainer inspiratie bijeenkomst. Wat hebben we deze avond opgehaald? Citytrainer na tien jaar in ’s-Hertogenbosch door met ambitie en sterker dan ooit. ”Wat is de bedoeling van ons werk?”

Zo’n vijftig Projectleiders, Cursusleiders en actieve Citytrainers gingen vanavond het gesprek aan, deelden hun ervaringen en inspireerden elkaar.

Alle Citytrainer partners ervaren uit eerste hand dat door volgens de methode te werken, verbinding en verbetering ontstaat. Een dát maakt dat we staan we waar we nu staan. Maartje van der Lee van Buurtbinders uit ’s-Hertogenbosch maakte, door haar eigen ervaringen te delen, het verschil tussen empathie en sympathie duidelijk. Ze vertelde over het nut van een moreel beraad in je eigen leefwereld. “Zorg dat je inzicht krijgt in de bedoeling van je eigen handelen.” Het werd als herkenbaar én als een eyeopener ervaren. Citytrainers deelden hun ervaringen, groeicurve en inzichten. De persoonlijk verhalen getuigden van lef, inzet en groei. Citytrainer Tenzing zei het zo: ”Citytrainer gaf mij nieuwe kansen door netwerk beschikbaar te maken en mij te leren hoe ik mezelf moet presenteren. Hard werken deed de rest.”

Kortom, vanavond hebben we samen weer gezien en gevoeld dat het draait om de relatie. De relatie tussen Cursusleider en deelnemers maar ook tussen Citytrainers en hun doelgroep. Dan kun je écht inspirerend zijn en daadwerkelijk bijdragen aan groei. De methode Citytrainer geeft houvast waarbij leren door te doen centraal staat met inzet op persoonlijke groei. Weten waar je talent voor hebt.
Door de nauwe samenwerking met partners in de stad ontstaat er ruimte om zelf te ervaren in de praktijk wat werkt en wat niet. Landelijke Projectleider ’s-Hertogenbosch vertegenwoordigd door Sheila Huys-Driessen sloot vol vertrouwen af. Na tien jaar zijn zo’n 1.800 Citytrainers opgeleid en is de samenwerking optimaal en effectief gebleken. Met Citytrainer.eu ambities en de doorontwikkeling van Citytrainer Junior, Events Trainer op de to-do list scheidden onze wegen met de vraag: ”Wat ga jij morgen doen?”

Meer weten? Kijk op www.Citytrainersdenbosch.nl

Deel dit bericht:

Citytrainers Nederland 3 Citytrainers Nederland 2 Citytrainers Nederland 1