Nieuw Sportboek voor kinderen “Welke sport past bij jou?”

Geplaatst op: 02 januari 2019

 

Sporten en bewegen is goed voor iedereen, dat weten we allemaal, en voor kinderen zeker! Een leuke passende sport voor je kind vinden is soms nog niet zo gemakkelijk. Vaak gaan kinderen een sport doen, die ze kennen van hun ouders, vriendjes of een vereniging in de buurt. Maar welke sporten zijn er nog meer? Misschien zijn die wel veel leuker om te doen.

Sport eens, wat anders
In dit sportboek voor kinderen staan 39 sporten met alles wat erbij komt kijken. Het is geschreven vanuit de belevingswereld van kinderen. Met afbeeldingen, uitleg, leuke weetjes, testjes, oefeningen en meningen van andere kinderen is het een interactief kinderboek geworden voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Ook vind je in dit boek informatie over gezondheid, drinken, eten, samen sporten, sportiviteit, topsport en de Olympische spelen. En er is ook een hoofdstuk voor ouders/verzorgers en een voorwoord van Pieter van den Hoogenband.

Het is geschreven door Victor van den Hoogen. Zijn doel is: een leven lang sporten met plezier, voor iedereen! Het boek is te bestellen via sporteenswatanders@gmail.com of bij de boekhandel en internetwinkels.


HIERONDER WAT PAGINA’S OM TE BLADEREN. LAAT JE KIND KIJKEN, MAIL HET JEZELF, PRINT UIT.

Schrijver Victor van den Hoogen: "Een leven lang sporten met plezier, voor iedereen!"

Deel dit bericht: