Ontspanning oogsten in de herfst en winter

Geplaatst op: 14 november 2019

 

Vught – Dat kan in de yogakas, waar wekelijks rust en ruimte gezaaid wordt. In de kas in het mooie buitengebied van Vught kan je yoga beoefenen middenin de natuur.

Yoga in de kas
Meer energie en ontspanning zijn zeer welkom in de herfst- en wintermaanden. Merel Boelens is eigenaresse van de yogapraktijk Yoga Muse en licht haar passie toe: “Ontspanning is zo’n mooi geschenk aan jezelf. Maar soms is het toch lastig om ruimte voor ontspanning te creëren in een druk leven. Dan is een wekelijkse yogales echt een cadeau voor jezelf.”
De kas staat op een prachtige locatie, onder de bomen verscholen en met een weids uitzicht. Het geeft een intense beleving van de seizoenen en door de vuurkachel heerst er een knusse en comfortabele sfeer.

De yogalessen bij Yoga Muse zijn soms uitdagend, maar altijd ontspannend en hebben een rustig karakter. Iedereen kan meedoen, ervaring is niet nodig. Als je eens kennis wilt maken met yoga of met de yogakas, meld je dan vrijblijvend aan voor een proefles.

Gezondheid en welzijn
Goed in je vel zitten en jezelf gezond voelen is wellicht het belangrijkste in je leven. Want als je jezelf goed voelt, heb je ruimte en energie om met andere activiteiten bezig te zijn. Zo bekijkt Yoga Muse vanuit een holistisch perspectief naar gezondheid en het lichaam. Bij Yoga Muse kan je eveneens terecht voor: Ademtherapie, Voeding- & Leefstijladvies, Ayurvedisch consult en diverse wellness behandelingen zoals massage. Wil je graag meer informatie of overleg wat een behandeling voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Meer informatie of contact opnemen kan via:
www.yoga-muse.nl // info@yoga-muse.nl // 06-24815928

Deel dit bericht: