Persconferentie Fed Cup

Geplaatst op: 22 januari 2019

 

Voorafgaande aan de Fed Cup ontmoeting tussen de beste tennissters van Nederland en Canada op 9 en 10 februari a.s. vindt op vrijdag 8 februari bij Maaspoort Sports & Events de officiële loting en persconferentie plaats.

Hierbij zijn niet alleen de schrijvende en filmende pers maar ook de leden van sportverenigingen en schoolkinderen uit de regio van harte welkom!

Zowel voor kinderen (vanaf groep 6), jongeren als volwassenen is deze bijeenkomst geschikt. We beginnen om 11.00 uur met een kennismaking met de dames van het Nederlands Fed Cup team en coach Paul Haarhuis. Gasten krijgen de mogelijkheid om zelf in actie te komen door middel van laagdrempelige challenges waarbij alle facetten van tennis aan bod komen. Hoe leuk is het om samen met de Nederlandse toppers een balletje te slaan?!

Vervolgens nemen we plaats op de tribune en vindt om 12.00 uur de officiële loting plaats waarin duidelijk wordt welke speelsters het in welke volgorde op zaterdag en zondag het tegen elkaar op zullen nemen.

Tijdens de persconferentie is er ook tijd voor het publiek om zelf vragen te stellen aan de speelsters van het Nederlandse en Canadese team. Rond 13.00 uur is de persconferentie afgelopen.

Voor aanmelden en meer informatie kun je mailen naar: b.habets@s-hertogenbosch.nl

Deel dit bericht: