Samenwerking Walking Football in Den Bosch

Geplaatst op: 17 januari 2019

 

Het Walking Football-initiatief van de FC Den Bosch Foundation en ‘S-PORT van de gemeente Den Bosch wordt uitgebreid met lifestyle-activiteiten.

Ook wordt verdere samenwerking met andere, lokale en regionale, Walking Football-teams (voetbalvorm voor 50-plussers) gezocht. Vrijdag wordt om 10.00 uur het nieuwe jaar afgetrapt met een open training in Stadion De Vliert.

De GGD is aanwezig met een gezonde proeverij, waarbij informatie te krijgen is over gezonde voeding voor en na het sporten op oudere leeftijd. Om de populariteit van het Walking Football onder senioren te vergroten, is contact gezocht met de voetbalclubs BVV, BLC en OJC.

Vriendschappelijk voetballen

Bij deze amateurclubs wordt al Walking Football gespeeld. De FC Den Bosch Foundation heeft de teams uitgenodigd om vriendschappelijk te voetballen in het stadion.

De wekelijkse Walking Football-trainingen zijn op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur in De Vliert. De BLC Oldstars trainen wekelijks op woensdag, van 13.30-15.30 uur op sportpark De Meerendonk. In Rosmalen kan er elke donderdagochtend 50-Plus voetbal worden gespeeld, van 9.30-11.00 uur op sportpark De Groote Wielen.

Bron: ED.nl/ Jos van de Ven

Deel dit bericht: