Skeer! Festival

Geplaatst op: 05 september 2019

 

Op zondag 8 september 2019 van 14:00 tot 18:00 uur organiseert PowerUp073 in samenwerking met het kinderwerk van Farent Sociaal Werk de tweede editie van SKEER!, het gratis zomerfestival voor de Bossche jeugd.

Op deze manier willen zij het thema armoede onder de aandacht brengen bij een breed publiek. Vorig jaar was SKEER! met ruim 1000 bezoekers een groot succes. Dit keer vindt het festival plaats op de Markt in het centrum van ’s-Hertogenbosch en wordt geopend door wethouder Kahya.

Op SKEER! zal er naast optredens van lokale en nationale artiesten zoals Sevn Alias, Latifah en Nasser el Jackson, de bekendmaking plaatsvinden van de winnaar van de Power Battle Goede Doelen Editie: jongeren uit vier wijken hebben namelijk de afgelopen tijd gestreden om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een goed doel in de regio. De opgehaalde bedragen worden tijdens SKEER overhandigd aan de vertegenwoordigers van onder andere de Vincentiusvereniging en Voedselbank.

Een groep van 30 kinderen en jongeren die een opsteker kunnen gebruiken, zijn geselecteerd om een speciale VIP-behandeling te krijgen. Zo wordt hen een uitgebreide lunch én goodiebag aangeboden door lokale en regionale ondernemers en non-profitorganisaties, en krijgen zij als kers op de taart een Meet & Greet in een limousine met de hoofdacts Sevn Alias en Latifah.

Tijdens SKEER! kunnen bezoekers onder andere meedoen aan sportieve clinics zoals boogschieten en skaten, in festival-stijl geschminkt worden, de uitdaging aangaan met De Sweeper of Oudhollandse spelletjes doen. SKEER! is voor alle leeftijden kosteloos toegankelijk.

Over SKEER!
Meer informatie over de line-up, attracties en sponsoren is te vinden op www.powerup073.nl/skeer en op de Instagram account @skeerfest.

Deel dit bericht: