Webinar juridische sportvragen

Geplaatst op: 20 februari 2019

 

Voor iedereen met sportieve juridische vragen!

We organiseren een webinar over juridische sportzaken. Ook de omgang met wettelijke kaders komt aan bod: van schenktijden, VOG tot AVG, van contracten tot gewenste en ongewenste contacten.

Het bestuur is verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur van de vereniging. Wat zijn de bestuurlijke juridische kaders voor de bestuursleden? Wat moet je zeker niet laten?´S-PORT organiseert samen met ´S-PORT SUPPORTERS Vissers Advocatuur en Get Hooked een webinar.

Remco-Wortel.jpg#asset:7082

Woensdag 27 maart vanaf 20.00 uur behandelen mr. Remco Wortel en mr. Lars Westhoff spraakmakende casussen en juridische contexten. Uiterlijk 21.30 uur sluit het webinar.

De advocaten van het Juridisch Sportloket staan open voor uw vragen en casussen! De contractontwerpers van menig topsporter delen hun ervaringen en expertise. Of het nu over contracten of procedures gaat, of over ‘de waarde van de VOG’ en de juridische kant van kansspelen en e-games.

Een webinar is een makkelijke manier om kennis te vergaren, je vragen te stellen. Je logt in vanaf je computer, laptop of telefoon. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

Stel je juridische sportvragen, breng je casus in over aansprakelijkheid, de plichten van een bestuur of de rechten van vrijwilligers.

Deel dit bericht: