Week van het Sportplezier 2019

Geplaatst op: 19 februari 2019

 

Van 2 tot en met 10 maart 2019 staat sportbreed het sportplezier van kinderen centraal in de Week van het Sportplezier.

Het plezier van kinderen staat die week centraal, sportbreed en voor iedereen die mee wil doen – leden en niet-leden! Een mooie gelegenheid om als vereniging of team activiteiten te organiseren die bijdragen aan het sportplezier. Dat verhoogt niet alleen de sfeer, maar draagt ook bij aan de betrokkenheid van leden en ouders bij de club.

Plezier maken is goed voor je geestelijke gezondheid, en dat geldt ook voor sportplezier. Dat komt goed uit, want na twee succesvolle edities in 2017 en 2018 is er ook dit jaar weer een Week van het Sportplezier. En daar kun je op heel veel manieren aan meedoen!

  • Organiseer als vereniging een Neem-je-vriendje-mee!-training, meer pret tijdens de training met je vriend(en) én kans op nieuwe jeugdleden of Ouder-kind training. Praat ouders meteen even bij over spel- en clubregels.
  • Ook is het gezellig om voor de wedstrijd met alle teamleden, ouders en trainers samen te ontbijten of om na afloop van de wedstrijd je tegenstanders en de scheidsrechters op een drankje te trakteren.

Deel!
Deel de leukste foto’s en filmpjes van momenten waarop jij of jouw kinderen plezier maken bij een vereniging op Facebook of Instagram met de hashtag #sportplezier.Door het gebruiken van de hashtag worden al deze leuke momenten verzameld.

Deel dit bericht: