Zwemmers gezocht voor Bosch Parade op 21, 22 en 23 juni!

Geplaatst op: 05 juni 2019

 

Op 21, 22 en 23 juni 2019 vaart de Bosch Parade www.boschparade.nl in het historische hart van ’s-Hertogenbosch. Bosch Parade is een wereldwijde kunstmanifestatie te water met Jheronimus Bosch (1450-1516) als inspiratiebron.

We zoeken nog vrijwilligers die het leuk vinden om een aantal vaartuigen van Bosch Parade al zwemmend voort te bewegen. Als zwemmer ben je echt een onderdeel van de drijvende optocht op de Dommel en trek je voorbij aan een groot publiek. In een uurtje tijd wordt er (met de stroom mee) een kilometer gezwommen over de Dommel in het centrum van 's-Hertogenbosch. Naast dat je Bosch Parade op een bijzondere manier beleefd, zorgen wij voor een hapje en drankje tijdens je werkdagen en krijg je een uitnodiging voor ons vrijwilligersfeest!

We zoeken zoveel mogelijk zwemmers, want dan kunnen de avonden optioneel ook nog verdeeld worden. Het fijnst is het natuurlijk als mensen alle repetities en uitvoeringen kunnen. Dit zijn de data:

- zondagmiddag 16 juni doorloop in de middag
- dinsdagavond 18 juni generale repetitie om 20.00 uur
- donderdagavond 20 juni exclusieve première om 20.00 uur
- vrijdagavond 21 juni publieksuitvoering om 20.00 uur
- zaterdagavond 22 juni publieksuitvoering om 20.00 uur
- zondagmiddag 23 juni publieksuitvoering om 15.00 uur

Er is een aanmeldformulier beschikbaar, zowel in het Engels als het Nederlands via de website: https://boschparade.nl/we-hebb...

Meer informatie? Mail naar miriam@boschparade.nl

Deel dit bericht: