Buitenbad Kwekkelstijn opent maandag 25 mei

Geplaatst op: 21 mei 2020

 

Vanaf maandag 22 mei is het zover. Ook het buitenbad van Combibad Kwekkelstijn is dan open voor publiek. Het buitenbadcomplex biedt een peuterbassin, recreatiebassin en overkapt 25 meter bassin met ligweide, speeltoestellen, trapveldje en horeca.

Sinds 18 mei jl. werd er al beperkt gezwommen in de binnen bassins van Kwekkelstijn volgens de nieuwe COVID-19 regels. Dat betekende nogal wat voor alle bezoekers. De looproutes zijn aangepast, met Corona signing zijn de regels en afspraken voor iedereen zichtbaar. Alleen samen kunnen we er voor zorgen dat we kunnen blijven zwemmen.

Ook voor een bezoek aan het buitenbad blijft gelden dat je eerst via de website van Combibad Kwekkelstijn moet reserveren. Per dag zijn verschillende tijdsblokken ingesteld voor een bezoek en als een tijdsblok vol is kan er geen toegangskaart meer gekocht worden. Alleen op die manier kunnen we de toestroom van publiek en bezetting van het buitenbad goed beheersen en voldoen aan de COVID-19 regels. Daarmee wordt de veiligheid en gezondheid van bezoekers en personeel gewaarborgd!

Alle informatie over onder meer openingsuren en tijdsblokken per dag en tarieven, kunt u vinden op de website van Kwekkelstijn: www.kwekkelstijn.com

Deel dit bericht: