Kick off Sjors Sportief

Geplaatst op: 06 maart 2020

 

Donderdag 5 maart was het zover en ging Sjors samen met zijn Bossche organisatie de kick off voorbereiden!

We komen aan bij KC De Hoven in De Groote Wielen te Rosmalen en verkennen de school, het schoolplein, zien heel veel lieve kindjes spelen die nog geen weet hebben van wat er gebeuren gaat.

Kwart voor 12, Sjors maakt zich klaar, alle schoolkinderen worden naar het schoolplein gebracht, de leerkrachten houden alles in de gaten. En daar is hij dan: de sportiefste en creatiefste grote groene knuffel die er bestaat!

Alle kinderen stormen op Sjors af, hij wordt zoveel geknuffeld dat de liefde er vanaf spat. Sommige kindjes vonden Sjors super stoer en staan klaar om te sparren. Sjors doet natuurlijk mee en gooit er ook nog een gezellig dansje doorheen.

Iedereen is weer wat rustiger, want er komt officieel bezoek: Wethouder de heer Mike van der Geld komt dé prijs uitreiken. KC De Hoven heeft afgelopen jaar namelijk van alle scholen in Den Bosch de meeste kinderen die kennis hebben gemaakt met een sportieve of culturele activiteit. En dat verdient een prijs, groep 7/8 krijgt een musical masterclass en leren dan vele trips en tricks om hun eindvoorstelling zo goed mogelijk te presenteren. Ook zullen ze hun nieuw geleerde skills overdragen aan de jongere kinderen op school.

De masterclass wordt gegeven door dé echte musical professional uit Den Bosch Marc van Creij.

Kc De Hoven, bedankt voor jullie gastvrijheid, jullie prachtige locatie, jullie lieve kinderen en dat er nog maar heel veel nieuwe kindjes kennis komen maken met sport en cultuur. Sjors'kennismakingslessen zijn goed voor de ontwikkeling en je ontdekt zomaar een nieuw talent.

DE LIJNEN GAAN MAANDAG 9 MAART OM 19.00 UUR OPEN!
SCHRIJF JE DAN SNEL IN VIA WWW.ACTIEFINDENBOSCH.NL!

Deel dit bericht: