Online Uitreiking Citytrainer

Geplaatst op: 18 november 2020

 

Live presentaties vanuit de eigen chatrooms

’s-Hertogenbosch - 16 november 2020 - Op vrijdag 20 november, tussen 19.00 en ongeveer 21.00 uur, krijgen zo’n kleine 40 Citytrainers hun Citytrainer Certificaat uitgereikt! Ondanks de noodzakelijke planningswijzigingen door Corona maar dankzij het improvisatievermogen van iedereen die betrokken is, zijn deze deelnemers klaar met hun cursus Citytrainer. Ze zijn jong en wat minder jong maar hebben allemaal een passie voor sport, cultuur of welzijn. Zij willen graag iets betekenen in hun wijk, op hun school, voor de club of stad. Nu weten ze beter hoe ze daar succesvol in kunnen zijn.
De online meeting start met een ‘plenaire’ aftrap door Projectleider Sheila Huijs-Driessen in tweegesprek met wethouder Huib van Olden. Ongeveer 20 minuten later presenteren de cursisten zich in hun eigen chatroom aan familie, vrienden, partners of huisgenoten. Omdat we zo trots zijn en ze steun en applaus verdienen hebben wie die allemaal uitgenodigd om online mee te kijken. De Citytrainers laten zien wat zij leerden en wat deze ervaring voor hen betekent.

De cursisten van deze groepen hebben na de theorie een activiteit georganiseerd en zijn beoordeeld op basis van de Vier Vaardigheden: Presentatie, Samenwerken, Ontwikkelen en Organiseren & Begeleiden.

De groepen zijn: Citytrainer Volwassenen, Citytrainer Rosmalen, Citytrainer Van Maerlant en Citytrainer Buurt.

Ook Citytrainer worden? Ga naar citytrainerdenbosch.nl en meld je aan.

Deel dit bericht: