Opvallen met jouw vrijwilligersorganisatie of vrijwilligerswerk!

Geplaatst op: 01 maart 2020

 

Op donderdag 2 april 2020 vindt het event Netwerk je sterk: offline en online zichtbaar plaats bij Avans Hogeschool ’s-Hertogenbosch.

Het programma? Vol met boeiende workshops die je helpen op te vallen met je vrijwilligerswerk. Na het event ga je naar huis met een grote dosis inspiratie én concrete tips om aan de slag te kunnen.

Denk aan de masterclass met netwerk-koning Charles D. Ruffolo, workshop Filmen met je mobiel van Corporate Trailer of Online beter vindbaar aangeboden door Vrolijk Online. Verder staat Galant Vrijwilligersnetwerk voor je klaar met informatie over vrijwilligerswerk en fondsenwerving. Dr. Social Media Jordy Mol beantwoordt je brandende vragen over online PR en is er een boeiende lezing over de veranderende online wereld. Kortom, een dag om niet te missen!

Vanaf 2 maart 2020 om 20:00u kun je je via www.VrijwilligersAcademie073.nl opgeven voor het event. Je kunt straks een dagticket met korting kopen of je inschrijven voor losse workshops. Het programma start in de middag en wordt (gedeeltelijk) herhaald in de avond. Tijdens het gezamenlijk diner is er tijd voor ontspanning en ontmoeting.

Alle informatie over het event staat op de website!

Deel dit bericht:

Bijeenkomst vergadering 3 Teaser Netwerk je Sterk VA073 1536x768