The Finals

Geplaatst op: 06 februari 2020

 

Een bijzondere samenwerking tussen de Nederlandse Volleybalbond, BENE-league handball en Badminton Nederland resulteert in een drietal finaleweekenden in de Maaspoort in Den Bosch. Op zondag 16 februari starten we het drieluik met de bekerfinales Volleybal, dames en heren. Op 7 maart is de finale van de Eredivisie Badminton aan de beurt waarna op 14 en 15 maart de finales van de BENE-League, Belgische en Nederlandse competitie handbal plaatsvinden. De drie finales zijn toegankelijk voor publiek; kaarten zijn verkrijgbaar via de websites van de sportbonden.

In de weken rondom deze topwedstrijden worden er tijdens de gymlessen op scholen in de regio gastlessen verzorgd en maken zo’n 2000 jongeren kennis met deze takken van sport. Daarnaast bieden we in samenwerking met Quiet Den Bosch een aantal kinderen een sportief verjaardagsfeestje aan. Ook aan volwassenen is gedacht; een groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgt een positieve stimulans door een dag als topsporter te leven. Middels o.a. motivatiegesprekken, gezondheidstest en sport wordt gewerkt aan zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld.

Kortom: Tijdens The Finals brengen we u de top van volleybal, badminton en handbal en combineren dit met mooie maatschappelijke initiatieven. Wij kijken er naar uit om de teams en de fans te verwelkomen in onze mooie en sportieve stad.

Deel dit bericht: