Actiefindenbosch nu voor 0 tot 100 jaar!

Geplaatst op: 21 januari 2021

 

Actiefindenbosch.nl is de plek waar je een breed kennismakingsaanbod van sportieve en creatieve activiteiten vindt. Hét online platform voor alle inwoners van 0 tot 100 jaar in 's-Hertogenbosch om kennis te maken met sport en cultuur.

Kijk wat er allemaal kan en vind iets dat jij leuk vindt. Misschien probeer je nieuwe dingen graag in je eentje of juist samen. Hoe dan ook, probeer het eens!

Actiefindenbosch; kennismakingsaanbod voor iedereen:

  • Sjors voor mini's (0 tot 3 jaar) > actief vanaf 15 februari
  • Sjors Sportief (4 tot 12 jaar)
  • Sjors Creatief (4 tot 12 jaar)
  • Try Out (13 tot 20 jaar) > actief vanaf 15 februari
  • Follow Up (21+ jaar) > actief vanaf 15 februari
  • Sport Special (0 tot 100 jaar) > actief vanaf 15 februari

Ben jij een sportaanbieder in de gemeente 's-Hertogenbosch? Wil jij jouw sport en/of vereniging meer bekendheid geven en zelf jouw kennismakingsaanbod plaatsen? Registreer je dan direct via de LINK!

Het online platform was al bekend maar werd alleen gebruikt voor aanbod voor kinderen: het succesvolle Sjors Sportief en Sjors Creatief. Aanbieders plaatsen al ruim zeven jaar al hun kennismakingsaanbod voor kinderen op actiefindenbosch.nl.

Vragen? Stel ze!
Neem contact op met Wendy Assmann. Als Projectleider namens ´S-PORT geeft zij antwoord op al je sportvragen. Of je nu op zoek bent naar een toffe activiteit of vragen hebt over het plaatsen van aanbod, Wendy staat voor je klaar!

Contact

Wendy Assmann

Projectleider Actiefindenbosch.nl

T. 06 52 58 52 63

w.assmann@s-hertogenbosch.nl

Actiefindenbosch2 2

Deel dit bericht: