De dag van de nieuwe sporten, met o.a. de YOU.FO Cup!

Geplaatst op: 08 februari 2022

 

's-Hertogenbosch presenteert: "De dag van de nieuwe sporten." Bekijk, beleef en ervaar gratis 's werelds nieuwste sporten op zaterdag 2 juli 2022 op het terrein van HC 's-Hertogenbosch.


Zet in je agenda!

Op zaterdag 2 juli organiseert YOU.FO World organiseert in samenwerking met Gemeente 's-Hertogenbosch (´S-PORT & PowerUp073) en Provincie Brabant (BrabantSport) de Dag van de nieuwe sporten. Tijdens deze dag wordt o.a. de YOU.FO Cup gespeeld. Het evenement vindt plaats bij Hockeyclub 's-Hertogenbosch en duurt van 11.00 uur tot 18.00 uur. Het is gratis toegankelijk voor iedereen!

Een dag vol sport- en spelplezier voor het hele gezin en vriendengroep.

Sportinnovaties uit eigen land, maar ook 's werelds nieuwste sportspellen uit alle windstreken. De organisatie heeft als doel om de bezoeker op een vernieuwende manier in beweging te brengen: "Door middel van dit evenement laten we bezoekers kennis maken met onbekende sporten en nieuwe vormen van bewegen. Met deze sportinnovaties wordt het speelveld verbreed en worden mensen geactiveerd om in beweging te komen en te blijven." Maak kennis met o.a. Spikeball, Crossnet, KanJam, Floorball en meer.

Doe mee met YOU.FO!

Bekijk you.fo/youfocup voor meer informatie over het evenement. Of meld je team aan voor de YOU.FO Cup!

YOU.FO is een Nederlands sportspel. Het is bedacht en ontwikkeld door Nederlanders. Inmiddels speelt jong en oud het in 15 landen verdeeld over 4 continenten. Bij het sportspel gaat het over het werpen en vangen van een ring. Een leuk weetje; deze nieuwe sport won onder andere de Nationale Sport Innovatie Prijs en de PROFIT European Award for Innovation.

Deel dit bericht: