Nationale Sportweek 2017

NSW2017

Ben jij met jouw sportclub op zoek naar meer leden? Of willen jullie je sportclub meer en breder onder de aandacht brengen? Albert Heijn, NOC*NSF en de sportbonden hebben de handen ineen geslagen en een unieke samenwerking opgezet, met de missie om Nederland nog meer te laten sporten en bewegen.

  • Vanaf september, dus ook tijdens de Nationale Sportweek, loopt de Albert Heijn Sportactie ook in 's-Hertogenbosch. Wij zoeken in de Nationale Sportweek de winkelvloer op. Dus wil je jouw sport promoten neem dan contact op met Ellen de Roos.

Kijk voor meer informatie over de Nationale Sportweek 2017 op www.nationalesportweek.nl.

Hoe doe ik als sportclub mee? 1. Meld zo snel mogelijk je sportclub aan op www.clubprofiel.nl. Je clubprofiel wordt daardoor zichtbaar op www.sport.nl. Vanaf september is je clubprofiel op de websites van de AH Sportactie en de Nationale Sportweek te zien! Houd bij aanmelding het KvK nummer van je sportclub bij de hand. 

Wat houdt de AH Sportactie 2017 in voor sportclubs?
Iedere sportclub met een KvK nummer kan meedoen door sportactiviteiten gratis aan te bieden waar mensen met een volle spaarkaart zich voor kunnen inschrijven. Je bepaalt daarbij zelf welke en hoeveel activiteiten dat zijn en hoeveel mensen zich per activiteit in kunnen schrijven. Van bestaande trainingen open stellen tot nieuwe lessen voor een bepaalde doelgroep, alles is mogelijk. 

Uitleg AH Sportactie 2017 voor klanten!
Via een spaaractie kunnen klanten bij Albert Heijn drie weken lang, van 4 t/m 24 september, AH Sportzegels sparen. Met een volle spaarkaart kunnen klanten via de actiepagina www.ahsportactie.nl sportactiviteiten in hun buurt zoeken en boeken. Met één spaarkaart mag de klant t/m 3 december 2017 vijf keer gratis sporten bij verschillende deelnemende sportclubs naar keuze. 

Medewerker

Ellen de Roos

Projectleider 'S-PORT SUPPORT

T. (073) 615 51 55

sportsupport@s-hertogenbosch.nl