Over ´S-PORT

'S-PORT is een initiatief van gemeente 's-Hertogenbosch. Samen zorgen we voor de juiste beweging. We geloven namelijk in een gemeente waar iedereen kan sporten en bewegen. We dagen alle inwoners uit om te sporten en te bewegen. Ieder op zijn eigen niveau en met zijn eigen talenten. Een mooi voordeel: door zelf te sporten of bij te dragen aan de sport in de stad ontmoet je ook nog eens anderen.

Alles voor een gezond en actief 's-Hertogenbosch

Binnen 'S-PORT is er ruimte voor sporters, sportaanbieders, supporters en organisaties om creativiteit en energie te brengen en te halen. Onze overtuiging? Door verbinding te maken met organisaties binnen sport, cultuur, zorg en welzijn bereiken we meer. Samen zetten we sporten en bewegen in voor een mooier en gezonder ’s-Hertogenbosch. Hier staan wij voor. Hier gaan wij voor! Doe je mee?

Waar zet 'S-PORT zich voor in?

´S-PORT | Sterk merk, goed werk!

´S-PORT dat zijn wij! En wij zijn de afdeling Sport en Recreatie van de gemeente 's-Hertogenbosch. Wij zetten ons elke dag in voor meer beweging op allerlei manieren. Daar zijn naast goede samenwerkingen goede sportlocaties voor nodig. Wij bouwen, beheren en verhuren sportlocaties en accommodaties, dat zijn binnen- en buitensportlocaties. We richten ons ook op de openbare ruimte. Er zijn beweegplekken en zwemplassen waar wij een taak hebben en/of activiteiten organiseren.

RUIMTE GEVEN - UITDAGEN - MEEDOEN - ONTMOETEN - RESULTAAT

'We dagen alle Bosschenaren uit om te sporten en te bewegen. Natuurlijk doe je dit op je eigen niveau en gebruikmakend van je eigen talenten.'