Bosch Sportakkoord


Op zaterdag 1 februari 2020 is het Bosch Sportakkoord ondertekend. Een 50-tal organisaties, waaronder de gemeente ’s-Hertogenbosch, zetten hun handtekening onder het akkoord. Samen willen zij de sport versterken en de maatschappelijke kracht van sport optimaal benutten. Het lokaal akkoord helpt hen de krachten te bundelen. Met de ondertekening onderschrijven ze een bijdrage te willen leveren aan de realisatie van de 13 ambities die in het akkoord zijn benoemd.

Tweede aanvraagtermijn voor het Bosch Sportakkoord: van 12 oktober t/m 2 november

Na de eerste aanvraagtermijn hebben 16 initiatieven goedkeuring gekregen voor het uitvoeren van hun plannen. Deze organisaties en verenigingen zijn momenteel druk bezig. In de tweede termijn is het voor iedereen mogelijk om een aanvraag te doen. Dus ook als jij het Sportakkoord nog niet ondertekend had, kun jij jouw idee indienen.

Notitie: er is een plafond voor de tweede aanvraag. Start je volgend jaar met het uitvoeren van jouw idee? In maart 2021 gaat het Bosch Sportakkoord 2021 van start. Bewaar je idee nog even en doe je aanvraag dan!

Het Sportakkoord
Ben je benieuwd naar de inhoud van het akkoord en/of zou je graag onderdeel er van uit willen maken? Dat kan! Het akkoord is een levendig document. Meer informatie over de totstandkoming inhoud en de ambities voor dit jaar vind je hier:

Gekoppeld aan het akkoord zijn verschillende actiepunten. De trekkers van deze actiepunten kunnen een aanvraag voor uitvoeringsbudget indienen.

Al in actie geweest?
Is jouw aanvraag goedgekeurd en ben je al begonnen met het realiseren van jouw idee?
Deel dit met ons! Wij zijn benieuwd naar jullie werkwijze en delen dit graag met andere organisaties.

Heb je vragen?
Neem contact op met Evy Pappot.

Contact

Evy Pappot

Verenigingsondersteuner en Buurtsportcoach

T. (073) 615 55 85

e.pappot@s-hertogenbosch.nl

Bosch Sportakkoord 1 Bosch Sportakkoord 4 Bosch Sportakkoord 2 Bosch Sportakkoord 3 Bosch Sportakkoord 6 Logos Bosch Sportakkoord 25 3 2020