Bosch Sportakkoord


Op zaterdag 1 februari 2020 is het Bosch Sportakkoord ondertekend. Een 50-tal organisaties, waaronder de gemeente ’s-Hertogenbosch, zetten hun handtekening onder het akkoord. Samen willen zij de sport versterken en de maatschappelijke kracht van sport optimaal benutten. Het lokaal akkoord helpt hen de krachten te bundelen. Met de ondertekening onderschrijven ze een bijdrage te willen leveren aan de realisatie van de 13 ambities die in het akkoord zijn benoemd.


Ben jij al onderdeel van het Bosch Sportakkoord? DOE JE SUBSIDIEAANVRAAG NU!
Vanaf 1 juli t/m 7 september 2020 is het mogelijk, voor de aangesloten partners, om subsidie aan te vragen.

Check de website van de gemeente 's-Hertogenbosch:


Het Sportakkoord
Ben je benieuwd naar de inhoud van het akkoord en/of zou je graag onderdeel er van uit willen maken? Dat kan! Het akkoord is een levendig document. Meer informatie over de totstandkoming inhoud en de ambities voor dit jaar vind je hier:

Gekoppeld aan het akkoord zijn verschillende actiepunten. De trekkers van deze actiepunten kunnen een aanvraag voor uitvoeringsbudget indienen.


Uitvoeringsbudget
Het ministerie van VWS stelt uitvoeringsbudget beschikbaar om realisatie van de actiepunten mede mogelijk te maken. De gemeente ’s-Hertogenbosch treed namens de partners van het Bosch Sportakkoord op als aanvrager van dit budget en als uitkeerder aan de aanvragers van de verschillende actiepunten. De gemeente ’s-Hertogenbosch keert in oktober 2020, bij toekenning van de subsidie, de budgetten uit aan de partners.


Al in actie geweest?
Heb jij op 1 februari 2020 het Sportakkoord ondertekend en ben je al in actie geweest?
Deel dit met ons! Wij zijn benieuwd naar jullie werkwijze en delen dit graag met andere organisaties.

Heb je vragen?
Neem contact op met Evy Pappot.

Contact

Evy Pappot

Verenigingsondersteuner en Buurtsportcoach

T. (073) 615 55 85

e.pappot@s-hertogenbosch.nl

Bosch Sportakkoord 1 Bosch Sportakkoord 4 Bosch Sportakkoord 2 Bosch Sportakkoord 3 Bosch Sportakkoord 6 Logos Bosch Sportakkoord 25 3 2020