Bosch Sportakkoord


Op zaterdag 1 februari 2020 is het Bosch Sportakkoord ondertekend. Een 50-tal organisaties, waaronder de gemeente ’s-Hertogenbosch, zetten hun handtekening onder het akkoord. Samen willen zij de sport versterken en de maatschappelijke kracht van sport optimaal benutten. Het lokaal akkoord helpt hen de krachten te bundelen. Met de ondertekening onderschrijven ze een bijdrage te willen leveren aan de realisatie van de 13 ambities die in het akkoord zijn benoemd.

Het Sportakkoord

Ben je benieuwd naar de inhoud van het akkoord en/of zou je graag onderdeel er van uit willen maken? Dat kan! Het akkoord is een levendig document. Meer informatie over de totstandkoming inhoud en de ambities voor dit jaar vind je hier:

Gekoppeld aan het akkoord zijn verschillende actiepunten. De trekkers van deze actiepunten kunnen een aanvraag voor uitvoeringsbudget indienen.

In de spotlight!

De eerste termijnen van het Bosch Sportakkoord zijn gesloten en de eerste samenwerkingen zijn opgestart. Hieronder lees je over de diverse samenwerkingen, het tot stand komen hiervan en over de resultaten.

Whats App Image 2020 10 21 at 10 09 26 Laurens BSA 1

Heb je vragen?
Neem contact op met Evy Pappot.

Contact

Evy Pappot

Verenigingsondersteuner en Buurtsportcoach Noord

T. 06 15 89 20 87

e.pappot@s-hertogenbosch.nl

Bosch Sportakkoord 1 Bosch Sportakkoord 4 Bosch Sportakkoord 2 Bosch Sportakkoord 3 Bosch Sportakkoord 6 Logos Bosch Sportakkoord 25 3 2020

Webinars Landelijk Sportakkoord