Bosch Sportakkoord


VRAAG SUBSIDIE professionalisering aan | kan tot 15 maart 2023

We blikken terug op 3 jaar Bosch Sportakkoord

In februari 2020 bekrachtigden vijftig organisaties uit o.a. sport, zorg, onderwijs en het bedrijfsleven de dertien ambities van het Bosch Sportakkoord. Nu we drie jaar later de balans opmaken, concluderen we dat de sport in gemeente ’s-Hertogenbosch versterkt is en de maatschappelijke kracht van sport is benut. Tegelijkertijd weten we dat veel potentieel nog niet is aangeboord. Gelukkig wordt door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport de laatste hand gelegd aan een Sportakkoord 2.0.

Nu, drie jaar na de start, blikken we terug. We maakten een magazine en vulden dit met hoogtepunten van drie jaar Bosch Sportakkoord. Bekijk en lees het magazine.

LEES magazine 3 jaar Bosch Sportakkoord

Terug naar het begin

Op zaterdag 1 februari 2020 zetten vijftig organisaties hun handtekening onder het Bosch Sportakkoord. Samen willen zij de sport versterken en de maatschappelijke kracht van sport optimaal benutten. Het lokaal akkoord helpt hen de krachten te bundelen.

Met het ondertekenen van het Sportakkoord onderschrijven ze een bijdrage te willen leveren aan de realisatie van de dertien ambities die in het akkoord zijn benoemd. Deze zijn verder uitgewerkt in actiepunten. Partners die één of meer actiepunten willen oppakken, kunnen stimuleringsbudget aanvragen.

In maart 2022 is het aantal partners uitgegroeid tot tweeënnegentig! Van de in totaal tachtig actiepunten worden er op dit moment negenentwintig opgepakt. Dit is een percentage van 36%.

Het Sportakkoord

Ben je benieuwd naar de inhoud van het akkoord en/of wil je er onderdeel van uit maken? In de Podcast Verenigd! vertelt Evy alles over het Bosch Sportakkoord. Lees de documenten om meer te weten te komen over de Sportakkoord ambities en de Sportakkoord acties.

Word partner van het Bosch Sportakkoord!

Binnenkort kun je een aanvraag voor stimuleringsbudget doen. Wil jij aanspraak maken op dit budget? Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk nu de video van Bosch Sportakkoord-coördinator Evy Pappot.

Wil je partner worden of heb je vragen?

Neem contact op met Evy Pappot.

Contact

Evy Pappot

Verenigingsondersteuner & Buurtsportcoach NOORD

T. (073) 615 55 85

e.pappot@s-hertogenbosch.nl

220426 Partners Bosch Sportakkoord