De Bossche Winter


Ruimte voor elkaar

Van vrijdag 13 november 2020 tot en met zondag 17 januari 2021 vindt de Bossche Winter plaats. Door de huidige coronaregels kent De Bossche Winter andere uitdagingen dan de zomerse editie. Toch maken we ontmoetingen mogelijk, ook nu dat niet vanzelfsprekend is. We bieden een uitgestoken hand, vooral voor mensen die het in deze donkere dagen extra moeilijk hebben.

We doen dat kleinschalig, grotendeels online en we doen dat met elkaar. Als iedereen omkijkt naar zijn of haar buurman of -vrouw, dan zien we niemand over het hoofd. Het is een groeimodel, waarbij we kijken wat mogelijk is binnen de richtlijnen van het RIVM.

Aandacht voor elkaar

Burgemeester Jack Mikkers en wethouder Mike van der Geld: “We leven in een bijzondere tijd, en we missen het samen kunnen zijn. De Bossche Winter gaat over gezamenlijkheid en gezelligheid. Het gaat over aandacht voor elkaar, een luisterend oor, een uitgestoken hand. Dat kenmerkt ’s-Hertogenbosch, waar ontmoeting in ons DNA zit.”

Aandacht voor elkaar met 'S-PORT

Ook tijdens de Bossche Winter zetten we de kracht van sport in. Ben jij een sportaanbieder en wil jij tijdens deze periode iets betekenen voor de mensen om je heen? Meld je initiatieven aan of haak aan op bestaande initiatieven!

Wil je meer informatie over de Bossche Winter? Ga naar www.debosschewinter.nl!

Bossche Winter 2020 Profile 8