De Bossche Zomer


De Bossche Zomer

Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 vindt in ’s-Hertogenbosch De Bossche Zomer plaats. De Bossche Zomer zorgt voor bijzondere ontmoetingen voor bewoners, bedrijven en andere initiatiefnemers. De Bossche Zomer geeft letterlijk en figuurlijk ruimte. Ruimte aan ondernemers om deze zomer, waarin ook voor hen alles anders is, toch de ontmoeting te faciliteren. Ruimte voor de Bosschenaren die elkaar na maanden thuis zitten eindelijk weer veilig kunnen ontmoeten.
In ruim opgezette stadskwartieren die samen een lint vormen met de historische binnenstad als stralend middelpunt.

Download de app

Met de slimme app – Close to Bossche Zomer – kan iedereen zien waar en wanneer in de stad voldoende ruimte is om op een veilige manier te genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Via de app kan er geserveerd worden. Van culturele en sportieve activiteiten, historische bezienswaardigheden, Bourgondische cafés, restaurants en terrassen, verrassende winkels tot adembenemende natuur. Kijk voor meer informatie op www.debosschezomer.nl

´S-PORT doet ook mee
Sportstimuleringsactiviteiten van de Bossche Sportaanbieders kunnen aangemeld worden via actiefindenbosch.nl Verenigingsondersteuner Edwin Smolders van ´S-PORT zorgt ervoor dat dit aanbod ook in de app komt.

Vragen? Neem contact op.

Contact

Edwin Smolders

Medewerker Sport Onderwijs Jongeren, Helicon VMBO Den Bosch, Bossche Vakschool

T. 06 52 58 52 64

e.smolders@s-hertogenbosch.nl

groene ster op zwarte achtergrond met witte afkorting BZO