´S-PORT 0 - 3 jaar


AANBOD VOOR PEUTERS

Sporten en spelen is heel erg leuk, vind je ook niet?

Sport en spel is ook heel belangrijk voor de brede ontwikkeling van elk kind, ook voor jouw kind! Want zo verbetert niet alleen de beweeglijkheid van je kind, maar ook persoonlijke en sociaal emotionele vaardigheden. Juist in de eerste levensjaren is die ontwikkeling het grootst.

Dus, start zo vroeg mogelijk met bewegen en doe het samen met je kind. Er is in onze stad van alles te doen. Op de scholen, tijdens en buiten schooltijd, bij de kinderopvang of in de wijk!

Zeker als je het samen met je kind doet. Er is in onze stad van alles te doen. Lekker bewegen. Op de scholen, tijdens en buiten schooltijd, bij de kinderopvang op school of in de wijk!

Kijk onder aan de pagina bij: Alle komende ´S-PORT 0 - 3 jaar activiteiten of klik hiernaast op de groene knop.

Waarom MINIGYM

Er zit vast iets bij wat jij en/of jouw kind leuk vindt!

Minigym zijn beweeglessen voor kinderen van 1,5 t/m 3 jaar. Samen met hun ouders/verzorgers/ grootouders maken kinderen spelenderwijs kennis met bewegen. Bewegen is gezond en samen sporten is bovendien enorm gezellig!
De lessen zijn gericht op samen spelen en ontdekken. Zo maakt de peuter kennis met allerlei grondvormen van bewegen (rennen, lopen, klimmen, springen en rollen).

Heb je een vraag, wil je meer weten? Neem contact op met Manon Theeuwen.

Contact

Manon Theeuwen

Medewerker Sport en Bewegingsonderwijs, BS Nour / KC De Ontdekking

T. 06 52 58 52 62

m.theeuwen@s-hertogenbosch.nl


Pukkiesport 10 Alle minigym activiteiten van Flik Flak Aaanbod Zwemlessen Naar Sjors voor mini's op Actiefindenbosch.nl

Waarom BODYMAP?

Veel en bewegen is zo belangrijk voor jonge kinderen en dat start al op het kinderdagverblijf. Daarmee ontwikkelen zij 'spelenderwijs' vaardigheden. De methode Bodymap (een wetenschappelijk onderbouwd programma) brengt de bewegingsontwikkeling van kinderen in beeld.

Speciaal voor Pedagogisch Medewerkers op het Kindcentrum: groepsleerkrachten 1, 2 en 3 is het mogelijk de cursus Bodymap deel 1 en 2 te gaan volgen. Het geeft handvatten om bewegen te stimuleren.

Meer informatie?
Kijk via deze link naar Het Ontwikkelingslab van Bodymap - Bodymap en/of of neem contact op met Roel Adams of Monique Mallens.