Samen gezond


In SAMEN GEZOND 's-Hertogenbosch komen sport en gezondheid bij elkaar

Gezonde inwoners zijn vaker gelukkiger, hebben meer veerkracht en zijn beter in staat om mee te doen in de samenleving. Daarom stimuleren wij een gezonde leefstijl. Een gezond leefstijl helpt ons lichaam gezond en in conditie te houden. En draagt bij aan een actieve, duurzame, sociaal betrokken en veilige samenleving. We gaan uit van een brede, positieve benadering; wat kan wel!

Positieve gezondheid draagt bij aan het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan.

Voldoende bewegen is gezond en belangrijk voor iedereen. Elkaar ontmoeten, heerlijk ontspannen en samen iets ondernemen. Sport en bewegen is vooral erg leuk om te doen! Maar hoe doe je dat en wanneer is bewegen voldoende? Kijk naar de beweegrichtlijnen of neem contact op met de professionals van ’S-PORT.


´S-PORT en GEZONDHEID in de praktijk

Met ´S-PORT zetten we ons vol in voor die gezonde leefstijl. Elke dag, voor iedereen en bij elke activiteit.

Contact

Monique Mallens

Consulent Sport en Bewegen Gezondheid

T. (073) 615 97 80

m.mallens@s-hertogenbosch.nl

GGD Hart voor Brabant, ´S-PORT, Buurtteam Farent en Koo zetten zich met Samen Gezond in voor een gezonde leefstijl.
Gloei 323 18 Samen Gezond Spinnenweb

Wil je graag gezonder leven, je beter en je sterker voelen?

Heb je een vraag over een gezonde leefstijl, over slaap, voeding, over het sport- en beweegaanbod en belang van bewegen? Met al deze vragen kun je terecht bij het Samen Gezond Gesprek. Samen kijken we naar oplossingen zodat jij je energieker, gezonder en sterker gaat voelen. Onze Buurtsportcoaches helpen graag of verwijzen je door. Stel je vraag, het is gratis!

Zet je vraag, je naam, postcode en telefoonnummer in de mail. We nemen binnen een week contact met je op. Het liefst doen we dat telefonisch.

Mail ons en we nemen contact op!

Alle komende Samen gezond activiteiten

Jongens Aan Het Klimmen

Jongensmiddag WEST - groep 5 t/m 8

locatie: Sportzaal Churchilllaan Kindcentrum Westerbreedte