Samen gezond


In verband met het Corona virus gaan de Samen gezond spreekuren in de komende periode niet door. We zijn wel gewoon bereikbaar! Heb je wel een vraag dan kun je contact opnemen met ons via onderstaande button.
Of mail info@samengezond-denbosch.nl. Bellen kan ook. bel (073) 206 88 88.

In een nauwe samenwerking zijn ´S-PORT, de GGD Hart voor Brabant en de Farent Buurtteams als Samen gezond in ’s-Hertogenbosch aan de slag. Door handen ineen te slaan, door samenwerking te zoeken met bestaande partners, groepsleerkrachten, directeuren, sportaanbieders, gezondheidscentra, professionals maar ook met (groot)ouders van de kinderen en jongeren willen wij een gezonde leefstijl en positieve gezondheid op de agenda zetten. In de Samen gezond spreekuren kun je terecht met vragen hierover maar vooral ook met vragen voor jezelf over een gezondere leefstijl.

Kom naar het Samen gezond spreekuur
Wil je graag een gezondere leefstijl? Heb je vragen over bewegen, eten, drinken, sporten of activiteiten in de wijk? We helpen u graag op weg om gezonder, bewuster en energieker te worden. Samen kijken we naar wat u nodig hebt. Je bepaalt wat belangrijk is. Kom langs of maak een afspraak met een van de medewerkers van Farent, GGD of ´S-PORT.


Stel hier jouw vraag!

Wat kun je als inwoner, professional, basisschool, voortgezet onderwijs, zorginstelling, vereniging of ouder doen? Hieronder staan de verschillende projecten van Samen gezond!

Samen met huisartsenpraktijken, welzijn

  • Prik-een-datum acties tijdens Samen gezond markten. Tijdens de griepprik-acties van de huisartsen leggen we contact met bezoekers over bewegen, voeding en sociale contacten in de wijk.
  • Samen gezond spreekuren in de wijken. Zo kunnen mensen dichtbij huis in gesprek gaan over hun sport- een leefstijl wensen. Voor jezelf, je kind, je ouders.

Samen met scholen en kinderopvang

Is er al sprake van overgewicht?

Contact

Monique Mallens

Consulent Sport en Bewegen Gezondheid

T. 06 51 10 91 22

m.mallens@s-hertogenbosch.nl

KLeurige afbeedling met halters, wortels, sinaasappels en een centimeter voor gezonde leefsttijl/fittest Gloei 323 18 Samen Gezond

Alle komende Samen gezond activiteiten

Gloei 323 18 Samen Gezond

Samen gezond Spreekuur bij Gezondheidscentrum Den Bosch West

locatie: Gezondheidscentrum Den Bosch West

Gloei 323 18 Samen Gezond

Samen gezond Spreekuur bij Huisartsenpraktijk Zuiderhoed

locatie: Huisartsenpraktijken Zuiderhoed

Gloei 323 18 Samen Gezond

Samen gezond Spreekuur bij Gezondheidscentrum Noord

locatie: Gezondheidscentrum Noord

Gloei 323 18 Samen Gezond

Samen gezond Spreekuur bij Noorderpoort Samen Doen

locatie: Noorderpoort Samen Doen