Samen gezond


In een nauwe samenwerking gaan ´S-PORT, de GGD Hart voor Brabant en Farent met Samen gezond in ’s-Hertogenbosch aan de slag. Door handen ineen te slaan, door samenwerking te zoeken met bestaande partners, groepsleerkrachten, directeuren, sportaanbieders, gezondheidscentra, professionals maar ook met (groot)ouders van de kinderen en jongeren willen wij een gezonde leefstijl en positieve gezondheid op de agenda zetten. In de Samen gezond spreekuren kunt u terecht met vragen hierover.

Kom naar het Samen gezond spreekuur
Wilt u graag een gezondere leefstijl? Hebt u vragen over bewegen, eten, drinken, sporten of activiteiten in de wijk? We helpen u graag op weg om gezonder, bewuster en energieker te worden. Samen kijken we naar wat u nodig hebt. U bepaalt wat belangrijk is. Kom langs of maak een afspraak met een van de medewerkers van Farent, GGD of ´S-PORT.

In verband met het Corona virus gaan de Samen gezond spreekuren in de komende periode niet door!

Kijk hier waar en wanneer bij jou in de buurt een Spreekuur is! Stel hier jouw vraag of maak een afspraak!


Wat kun je als inwoner, professional, basisschool, voortgezet onderwijs, zorginstelling, vereniging of ouder doen? Hieronder staan de verschillende projecten van Samen gezond!

Met huisartsenpraktijken, welzijn
  • Prik-een-datum acties tijdens Samen gezond markten. Tijdens de griepprik-acties van de huisartsen leggen we contact met bezoekers over bewegen, voeding en sociale contacten in de wijk.
  • Samen gezond spreekuren in de wijken. Zo kunnen mensen dichtbij huis in gesprek gaan over hun sport- een leefstijl wensen. Voor jezelf, je kind, je ouders.
Met scholen en kinderopvang
Is er al sprake van overgewicht?

Contact

Monique Mallens

Consulent Sport en Bewegen Gezondheid

T. 06 51 10 91 22

m.mallens@s-hertogenbosch.nl

KLeurige afbeedling met halters, wortels, sinaasappels en een centimeter voor gezonde leefsttijl/fittest Gloei 323 18 Samen Gezond

Alle komende Samen gezond activiteiten

Dansen In Zaal 2

Online dansen met Manon van ´S-PORT