Samen gezond


In SAMEN GEZOND 's-Hertogenbosch komen sport en gezondheid bij elkaar

Gezonde inwoners zijn vaker gelukkiger, hebben meer veerkracht en zijn beter in staat om mee te doen in de samenleving. Daarom stimuleren wij een gezonde leefstijl. Een gezond leefstijl helpt ons lichaam gezond en in conditie te houden. En draagt bij aan een actieve, duurzame, sociaal betrokken en veilige samenleving. We gaan uit van een brede, positieve benadering; wat kan wel!

Positieve gezondheid draagt bij aan het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan.
Voldoende bewegen gezond en belangrijk voor iedereen. Elkaar ontmoeten, heerlijk ontspannen en samen iets ondernemen. Sporten en bewegen is vooral erg leuk om te doen!


NAAR SAMEN GEZOND 'S-HERTOGENBOSCH

Contact

Monique Mallens

Consulent Sport en Bewegen Gezondheid

T. (073) 615 97 80

m.mallens@s-hertogenbosch.nl

Gloei 323 18 Samen Gezond

Wil je graag gezonder leven, je beter en je sterker voelen?

Heb je een vraag over een gezonde leefstijl, over slaap, voeding, over het sport- en beweegaanbod en belang van bewegen? Met al deze vragen kun je terecht bij het Samen Gezond Gesprek.
Samen kijken we naar oplossingen zodat jij je energieker, gezonder en sterker gaat voelen. Onze Buurtsportcoaches helpen graag of verwijzen je door. Stel je vraag, het is gratis!


Naar het contactformulier