'Samen Gezond'gesprekken


Wil je graag een gezondere leefstijl en lekkerder in je vel zitten? Wil je meer bewegen, beter omgaan met stress of gezonder eten? Wil je meer onder de mensen komen? Of leren omgaan met veranderingen in je leven? Samen kijken we naar wat jij nodig hebt.
Onze medewerkers van de Farent Buurtteams, GGD of ´S-PORT staan voor je klaar.

'Samen Gezond' gesprek ‘s-Hertogenbosch
Vanaf september ben je weer van harte welkom op één van onze locaties van het 'Samen Gezond' gesprek. Het Samen Gezond Gesprek is een één-op-één gesprek bij jou in de wijk. Het biedt jou de mogelijkheid om met een professional in gesprek te gaan over jouw vragen. Dit kunnen vragen zijn op het gebied van welzijn, sport en gezondheid. Het gratis gesprek is voor alle inwoners van gemeente ‘s-Hertogenbosch.

Waarvoor kun je bij ons terecht?
Door Corona zijn we ons meer bewust geworden van wat gezondheid voor ons betekent. Het heeft ons stil laten staan en ons laten nadenken over wat er echt toe doet. Misschien betekent dit voor jou dat je andere keuzes wilt maken.

Je kunt weer meedoen
Wil je gezonder gaan leven maar je weet niet hoe? Of je wilt meer gaan bewegen maar je weet niet welke sport bij jou past?
Misschien wil je gewoon je kennissenkring wat uitbreiden of wil je weten wat er allemaal te doen is in jouw wijk? Vraag het voor jezelf of voor iemand anders. Dus ook wanneer je een hulpvraag als mantelzorger hebt.

Kijk hieronder naar het aanbod en kom eens een praatje maken..
Voor al dit soort vragen en nog veel meer kun je bij ons terecht.
Je kunt op de verschillend plekken terecht. Sommige plekken zijn alleen op afspraak.
Alle informatie vind je als je er op klikt.

Samen Gezond gesprek

Vragen of een afspraak maken?
Bel: (073) 206 88 88
Mail: info@samengezond-denbosch.nl
Website: www.samengezond-denbosch.nl