Uniek Sporten Dag


Op donderdag 13 augustus organiseert More2Win samen met Maaspoort Sports & Events, Super-G en Uniek Sporten Brabant de Uniek Sporten Dag voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Deze dag is onderdeel van het evenement Maaspoort @ The Beach. Het doel van Maaspoort @ the Beach is om alle inwoners van 's-Hertogenbosch (en regio) een plek te bieden waar zij deze zomer binnen de huidige maatregelen kunnen genieten van verschillende sportactiviteiten.

Tijdens de Uniek Sporten Dag staat het uitproberen en deelnemen aan verschillende sport en beweegvormen centraal. Er worden clinics gegeven door verschillende sportaanbieders uit de regio: van atletiek tot beachvolleybal. Een mooi en gevarieerd sportprogramma!

Tijd: 14.00 – 16.00 uur

Locatie: Maaspoort Sports & Events, Marathonloop 1 te 's-Hertogenbosch.

Aanmelden?

Ben jij of ken jij iemand die aan dit event wilt deelnemen? Schrijf je dan in door vóór 6 augustus door een mailtje te sturen naar anne@more2win.com

Vermeld hierin je naam, leeftijd en bijzonderheden waar wij rekening mee kunnen houden tijdens de clinics.

Deelname is gratis! Na aanmelding ontvang je via de mail meer informatie over het programma.

Vanzelfsprekend houden de organiserende partijen rekening met de richtlijnen die op dat moment gelden met betrekking tot het coronavirus. We zorgen dat iedereen veilig en verantwoord een plezierige dag tegemoet gaat!

Neem voor vragen over Uniek Sporten in de gemeente 's-Hertogenbosch contact op met Luc van Eerd.

Contact

Luc van Eerd

Consulent Sport en Bewegen Mensen met een Beperking

T. (073) 615 56 37

l.vaneerd@s-hertogenbosch.nl

Uniek Sporten Brabant

Locaties

Maaspoort Sports Events

Maaspoort Sports & Events

Balsport  Basketbal  Racketsport  Badminton  (Zaal)Voetbal